Budu si to pamatovat. Třeštíková si za odvážný outfit sype popel na hlavu

Spisovatelka Radka Třeštíková překvapila svým vzhledem.

Spisovatelka Radka Třeštíková, která se v Karlových Varech předvedla v odvážném outfitu, nyní bere zpátečku. Omlouvám se, překročila jsem hranici, budu si to pamatovat, napsala na Instagramu. Její model totiž mnozí odsoudili. Pod jejím příspěvkem se však našlo i několik povzbudivých komentářů.

Zelená sukně s rozparkem, bílý pás přes prsa a choker – drsný obojek s křížkem. Třeštíková se odvážného odění nebála. Zatímco někteří ocenili její postavu i vkus pro módu, pro mnohé to bylo zkrátka moc.

„Ale ta sukně je pěkná. Babička mívala takový ubrus,“ okomentoval její róbu jeden z uživatelů Twitteru. „Dobrá figura jde ukázat mnohem lépe a víc sexy zajímavějším způsobem, aniž by člověk na takovouto akci šel polonahý,“ přidala se další uživatelka.

Ke kontroverznímu outfitu se pod návalem kritiky vyjádřila i sama spisovatelka. „Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou odpovědnost. Ve svém životním nastavení ‚dělám si, co chci‘ jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každý jeden dílek, je něčím ohraničený,“ napsala na sociální síti.

Každý by se měl odvázat

„Ano, já jsem tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas ‚urvu‘, a jak moc jsem přesvědčená o tom, že každý z nás by se čas od času urvat měl, jsem ji překročila. Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se,“ připustila svůj přešlap.

Přesto si neodpustila malé rýpnutí. „Pokud jde o červený koberec, na ten oficiální jsem nešla. Ani nevím, co bych na něm dělala, když nejsem herečka a dobrý scénář teprve napíšu,“ dodala. Pod příspěvkem se dočkala ale i podpory přátel a fanoušků.

„Lásko, nádherná jsi ve všem a vhodně se neumíš chovat nikdy. Tak jaképak omluvy,“ napsala k fotce zpěvačka a novinářka Emma Smetana. „No nemáme se na tom světě krásně? Když můžeme několik dní probírat, kdo co kam nosí?“ přidala se Dominka Resler, která se stará o vlasy i známým hvězdám.

Nit suchou na spisovatelce nenechal ani satirický umělec TMBK, který ze snímku z filmového festivalu vytvořil koláž.

Tagy: