Žilková o mé milence lže, tvrdí manželka jejího nového přítele. S hudebníkem stále bydlí

Veronika Žilková a Josef Holomáč

Žilková poznala nového muže

Herečka Veronika Žilková a její nový partner Josef Holomáč před časem prozradili, že si nyní oba procházejí rozvodovým řízením, a to přesto, že už založili nový vztah. Jistou známost měla mít i manželka bývalého basáka kapely Argema. Tyto spekulace ale nyní Blesku vyvrátila.

Zatímco Žilková se svým manželem Martinem Stropnickým komunikuje spíše přes média, zdá se, že hudebník Holomáč se svou manželkou kontakt nepřetrhal. Jeho žena dokonce uvedla, že spolu bydlí na stejné adrese.

„Prohlašuji, že s mým manželem stále žijeme ve společné domácnosti, v současné době již s oddělenými prostory,“ uvedla webu Blesk jeho žena Martina. A vyvrátila, že by snad v současné době měla přítelkyni.

Není přítelkyně jako přítelkyně

„Žádná jiná žena s námi, respektive se mnou, nežije,“ popsala jasně. S ženami má prý jen přátelský vztah. Je také přesvědčená, že tyto mylné informace a domněnky pocházejí od jejího manžela, se kterým se rozvádí.

„Můj muž se totiž domnívá, že jdu-li s kamarádkou do divadla či na kávu nebo si dáme na přivítanou pusu, jedná se o intimní vztah,“ podotkla.

Zato diplomat Stropnický měl Žilkovou opustit kvůli mladší ženě.

Přes všechny nepříjemnosti, které rozvod doprovází, si nový pár českého showbyznysu ale čerstvou lásku užívá. A dvojice se vztahem nijak netají. „Pojedeme do Plzně na premiéru filmu Spolu, protože tam bude festival. I když jsem si říkala, že mu zakážu, aby do kina šel. Hraju tam opravdu vyřízenou matku syna se zdravotním postižením,“ komentovala s nadsázkou Žilková v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Tagy: