Kuriózní případ pašování drog. Z falešného těhotenského břicha začal vypadávat kokain

Náhoda vedla policisty v Jižní Karolíně k odhalení pašeráků drog. Jejich auto totiž zastavili v dubnu při běžné dopravní kontrole. Zaujalo je, že vůz kličkoval v dopravní zácpě. Z auta vystoupili Anthony Miller s partnerkou Cemekou Mitchemovou. Zpočátku se zdálo, že je žena těhotná, později se ale ukázalo, že její těhotenské břicho bylo falešné a sloužilo jako skrýš pro kokain. O této události informoval televizní kanál NBC News.

Policisté dvojici zadrželi poté, co vůz divoce kličkoval v zácpě. Málem se dokonce srazil s kamionem, uvedla kancelář šerifa pro NBC News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bizarní úkryty překupníků drog: Jeden se schoval v sušičce, další pod prostěradlo

Během výslechu poskytla dvojice protichůdné informace o termínu porodu, čímž vyvolala u policistů podezření. Když si Mitchemová uvědomila, že její výpověď je nekonzistentní a že byla pravděpodobně prozrazena, vzala osud do vlastních rukou a pokusila se uprchnout. V tomto okamžiku začaly z jejího těla vypadávat drogy, které byly skryty v gumovém břiše, uvedl úřad šerifa okresu Anderson pro SkyNews.

Falešné břicho v sobě schovávalo více než 1 500 gramů kokainu. Miller a Mitchemová byli zatčeni a čelí obvinění z obchodování s drogami.

Podobný případ

Způsob, jakým se dvojice snažila pašovat drogy, není neobvyklý ani ojedinělý. Připomíná případ, ke který se stal již v roce 2013, kdy byla v Kolumbii zadržena žena z Torronta. V jejím falešném břiše tehdy policisté našli dva kilogramy kokainu, informoval tehdy kanál CBS News.

Tagy:
policie kokain NBC News Jižní Karolína pašování drog drogy falešné těhotenské břicho