Bizarní úkryty překupníků drog: Jeden se schoval v sušičce, další pod prostěradlo

Jako hra na schovávanou. Nějak tak by se dal popsat protidrogový policejní zátah na předměstí amerického Clevelandu. Skupinka překupníků drog se totiž rozutekla po domě a snažila se před policisty ukrýt na nejrůznějších místech.

„Pojď ven. Vylez. Vyndej tu nohu!“ křičel zasahující policista na pětadvacetiletého mladíka, který se schoval v sušičce na prádlo v naději, že ho tam policisté nenajdou. „Cos tam proboha dělal, chlape?“ tázal se mladíka. „Jsem v podmínce. Bojím se, že mě policajti seberou,“ vysvětloval.

Kriminalisté šli do domu prakticky najisto. Zabavili drogy všeho druhu, od marihuany a kokainu až po fentanyl a různé další pomůcky na výrobu omamných látek. Zatímco dvěma členům gangu se podařilo utéct, další vytahovali policisté z různých skrýší. Třeba pod schody mezi uloženými kufry nebo pod haldou prostěradel ve sklepě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Policie v New Yorku přijela uklidnit hádku, usmrtila matku. Úřady teď zveřejnily záběry

A naprázdno nevyšli ani na půdě, kde se ukrývala zmatená mladá žena. „Já s tím nemám nic společného,“ hájila se. „A proč se tady nahoře schovávate?“ žádal policista vysvětlení. „Prostě jste mě vyděsili,“ tvrdila. Policie nakonec zatkla na místě sedm lidí. Všichni se budou zpovídat z přechovávání a výroby drog.

Tagy: