Žena nabízela 12letou dceru k sexu svému šéfovi. Od soudu v Pardubicích odešla bez trestu

Pardubický soud zprostil obžaloby ženu, která měla nabízet svou dvanáctiletou dceru k sexuálním službám svému šéfovi.

Rozsudek v případě kuplířky

Pardubický soud v úterý rozhodl v případu ženy, která měla podle obžaloby nabízet svoji dvanáctiletou dceru k pohlavnímu styku. Doufala, že za sexuální služby oddálí splácení svého dluhu. Zvrhlým věřitelem měl být její šéf. Od soudu odešla nakonec bez trestu. Státní zástupce se ovšem proti rozhodnutí odvolal.

Když ženu přiváděla eskorta do soudní síně, působila klidně. Soud jí přitom klade za vinu vážný zločin. Přes mobilní telefon měla svému šéfovi nabízet k sexuálnímu uspokojení teprve dvanáctiletou dceru, a to kvůli dluhu tří tisíce korun.

ČTĚTE TAKÉ: Nabízením omámené manželky k sexu případ z Francie nekončí. Nové důkazy se týkají i dcery

Státní zástupce Lukáš Hrubý potvrdil, že středeční jednání se týkalo trestného činu obchodování s lidmi. Žena podle obžaloby nabízela svou dceru pomocí jejích intimních fotografií. U soudu ale celou věc bagatelizovala.

Se soudcem chtěla uzavřít dohodu o vině a trestu, kterou soudní senát po poradě nepřijal. V síni vypovídal i muž, kterému se měla snažit svoji dceru prodat. Žena uvedla, že si fotky sám nárokoval, a později řekla, že ji posílání snímků mrzí.

„Svědek potvrdil to, co tvrdil již v přípravném řízení. Občas však jednání bagatelizoval,“ uvedl pro CNN Prima NEWS Hrubý s tím, že navrhl, aby soud uznal ženu vinnou za přípravu k obchodu s lidmi.

Její obhájce Jiří Sůra však v závěrečném návrhu žádal zproštění obžaloby. „Skutek, jak byl popsán, se nestal, respektive není trestným činem,“ sdělil. Soud nakonec ženu zprostil obžaloby, takže bude také propuštěna z vazby. Státní zástupce se ale na místě odvolal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec zvrhlého fantoma. Policii se udal obávaný deviant, pomohla i reportáž CNN Prima NEWS

Tagy: