Kodym místo oslavy skončil v psychiatrické léčebně. Kapela Lucie o něm nic neví

Kytarista skupiny Lucie byl v léčebně

Kytarista ze skupiny Lucie Robert Kodym měl v neděli 55. narozeniny. Podle deníku Blesk ale místo oslav s rodinou trávil čas v psychiatrické léčebně. Sám muzikant s médii nekomunikuje, a tak se CNN Prima NEWS zeptala na jeho stav kolegů z kapely.

Robert Kodym je podle deníku Blesk v psychiatrické léčebně Červený Dvůr, která se specializuje na léčbu lidí závislých na alkoholu, drogách a gamblerství. Proč ho fotografové zachytili právě tady, zatím nekomentoval.

„Naposledy jsme si s Robertem psali, že už bychom si potřebovali zahrát, že nás to hrozně baví a chybí nám to. Kvůli covidu jsme nemohli. Myslím, že ta doba byla svým způsobem těžká pro všechny,“ uvedl zpěvák Petr Chovanec známý pod jménem P.B.CH.

On sám prý nemá žádné konkrétní informace. „Mně kvůli tomu volali a já vůbec nevěděl, že někde je,“ dodal P.B.CH. Je však v kontaktu s Kodymovou ženou a ta mu o žádných problémech neřekla. „Ptal jsem se jí, jak je, a ona že všechno v pohodě. A o to jde, potřebujeme se soustředit na činnosti, které máme před sebou,“ dodal.

Už za tři měsíce ale bude Kodym muset hrát s kapelou. „Jsem se skupinou domluvený, že se sejdeme na začátku turné, což bude někdy v květnu. My spolu přes rok nekomunikujeme, každý má svoje zájmy a práci,“ reagoval zpěvák Michal Dvořák s tím, že také nic neví. Na koncerty se ale těší. „Připravili jsme turné Lucie v Opeře, které jsme několikrát přeložili, a chystáme se na letní turné Chci zas. Těším se, že se s klukama uvidím,“ podotkl Dvořák.

Tagy: