Ledecká už netají přítele. Zveřejnila první společnou fotografii s tenistou Staňkem

O Ester Ledecké – olympijské vítězce na snowboardu i lyžích – ví díky jejím úspěchům veřejnost mnohé. Ale přece jen si lidé dlouho kladli otázku, s kým hvězda sjezdovek tvoří pár. Začátkem roku se objevila informace, že jejím partnerem je tenista Robin Staněk. Až teď zveřejnila první společnou fotografii.

I když se zrovna Ester Ledecká neřítí po sjezdovce více než stokilometrovou rychlostí, stále ráda vyhledává dobrodružství. Nedokáže odpočívat a věnuje se všem možným sportům. Naposledy se aktivně zúčastnila windsurfingové akce na jihu Francie, odkud poslala na Instagram sérii příspěvků.

V jednom z nich je zachycená v neoprenu poté, co vylezla z moře. A jedním ze dvou mužů, kteří jí nadzvedávají nohu zašpiněnou pískem, je i Robin Staněk, tedy tenista, jenž je už několik měsíců považovaný za partnera sportovní superstar.

To, že je nyní 27letá Ester zamilovaná, prozradila už loni v říjnu. „Ano, jsem zadaná,“ přiznala deníku Blesk. „Je to v podstatě někdo z mojí branže,“ dodala Ledecká. Více podrobností ale o svém příteli neprozradila.

Určité indicie naznačovaly, že „obojživelnice“ tvoří pár právě se Staňkem. Byla s ním spatřena poblíž svého pražského bytu, tenista také například strávil část léta v letovisku Vassiliki na řeckém ostrově Lefkada. Právě na toto místo už 18 let jezdí Ledečtí na prázdniny.

Tagy: