Lela: Karlosovi jsem šla od rána z cesty. Kinclová odhadla výsledek. Co řekly ženy bojovníků?

První kolo vyhraje na body Karlos Vémola, nakonec však dostane technické K. O. Takto odhaduje český MMA zápas roku manželka Kinclova manželka Pavla. Lela Vémola v rozhovoru pro CNN Prima NEWS uvedla, že šla od sobotního rána svému manželovi „z cesty“. Dlouho očekávaný odvetný duel Patrika Kincla s Terminátorem proběhne večer v pražské O2 aréně. První jmenovaný bude obhajovat titul šampiona Oktagonu ve střední váze.

„První kolo bude bodově pro Karlose, ve druhém kole to Paťas otočí a vyhraje přes TKO (technický knockout, pozn. red.),“ sdělila Pavla Kinclová pro CNN Prima NEWS. A co ji k tomuto odvážnému odhadu přivedlo? „Ženská intuice, a to už něco znamená,“ řekla s nadsázkou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Co rozhodne MMA bitvu roku? Kincl chce vyhrát. Karlos tam jde ale „chcípnout“, míní expert

Optimismus neschází ani samotnému Kinclovi. „Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství. Doufám, že bude vydřené,“ řekl šampion Oktagonu ve střední váze ve společném diskusním duelu s Vémolou, k němuž došlo začátkem května ve studiu CNN Prima NEWS.

Pavla Kinclová je velkou fanynkou bojových sportů a také významnou součástí manželovy přípravy. Na všechny zápasy svého muže nosí kvůli pověrčivosti stále stejné šaty. „Jsem nervózní, ale zároveň si to užívám. Mám MMA galavečery prostě ráda,“ dodala v rozhovoru s reportérkou CNN Prima NEWS.

Volbu šatů na galavečer strategicky zvažovala i Lela Vémola. „Tyto šaty nám už přinesly štěstí na vítězném zápase, když můj muž získal titul. Vzala jsem si je na sebe v roce 2020 na oslavu vítězství mého manžela a věřím, že nám přinesou štěstí znovu. Těším se na tento zápas, je pro mě velmi osobní,“ komentovala na Instagramu.

V rozhovoru pro CNN Prima NEWS pak Lela uvedla, že šla od sobotního rána svému manželovi „z cesty“. Rovněž se prý těší, až si po zápase dají s Vémolou smažený sýr s hranolky a tatarkou.

Dlouho očekávaná odveta Karlose Vémoly a Patrika Kincla by měla odstartovat zhruba ve 23 hodin.

Tagy: