Už je na světě. Mareš se raduje, s Monikou se dočkali dítěte a prozradili pohlaví

Leoš a Monika Marešovi se stali novopečenými rodiči.

Marešová porodila

Moderátor Leoš Mareš a jeho manželka Monika se dočkali vytouženého potomka. Narodila se jim holčička. Populární showman to zveřejnil na svém Instagramu. Mareš se tak stal trojnásobným otcem. Jméno dcery ale pár zatím neprozradil.

Narození třetího potomka Mareš oznámil na Instagramu. „A je to,“ napsal k fotce. Mareš později přidal screen konverzace s jeho matkou. „Je to holčička,“ dodal moderátor s tím, že dcera je zdravá. „Ať všechny zvony zní,“ reagovala Marešova maminka.

Pod prvním příspěvkem na Instagramu se ihned začaly objevovat gratulace od známých osobností, například od hereček Patricie Pagáčové a Michaely Ochotské, tenistky Barbory Strýcové nebo zpěváka Jana Bendiga. „Moc gratuluji tobě i Monice. Kdykoliv bude potřeba hlídání nebo zazpívat na dobrou noc, tak jsem připraven,“ napsal Bendig. „A teď začíná teprve ta správná jízda. Nechť zdraví vás objímá,“ dodal moderátor Libor Bouček.

Ke gratulantům se přidal také Marešův moderátorský parťák z Evropy 2 Patrik Hezucký. „Hezučtí gratulují Rodině Marešů k dítku,“ poblahopřál.

Těhotenství své manželky oznámil Mareš v říjnu ve vysílání Evropy 2. „Včera jsme spolu byli šest let a čtyři měsíce. Přijeli jsme za mámou do Berouna, abychom jí řekli, že budeme mít příští rok miminko,“ prozradil. Sdílel také příspěvek na Instagramu se slovy „klokan přiletí v březnu“.

Spekulovalo se, zda pár nečeká dokonce dvojčata. „Doufám, že se na dalším screeningu neobjeví nějaký skrytý člověk. Ne, že bych mu chtěl upřít existenci, ale myslím si, že jedno dítě bude stačit,“ okomentoval to s humorem Mareš v prosinci pro CNN Prima NEWS.

„Monika už je v pátém měsíci. Dítě se narodí na konci února, pohlaví nevíme,“ dodal Mareš, pro kterého je holčička třetí potomek. Z prvního manželství s moderátorkou Monikou Poslušnou už má syny Jakuba a Matěje.

Naopak pro o pět let mladší současnou manželku Moniku Marešovou, rozenou Koblížkovou, je to první dítě. S moderátorem se vzali v únoru 2018 v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli, seznámili se ale už o tři roky dříve.

Mezi oběma sňatky vystřídal Mareš několik partnerek včetně vicemiss Hany Svobodové a modelky Petry Faltýnové. S první ženou spolu nežili už od roku 2010.

Tagy:
Karel Gott dítě Evropa porod Instagram jméno Libor Bouček novorozenec Barbora Strýcová Leoš Mareš Monika Marešová Patricie Pagáčová (Solaříková) Michaela Ochotská Hana Svobodová Petra Faltýnová Patrik Hezucký