Ivanka Trumpová je módou kovaná, hodnotí stylista. Vyzdvihl šaty a odhalil jeden nedostatek

Oficiální návštěva Ivanky Trumpové v Praze byla od samotného začátku pod drobnohledem fotografů. Dcera zesnulé Ivany Trumpové nejdříve navštívila prezidenta Miloše Zemana soukromě, poté se zúčastnila předávání státních vyznamenání. Na obou akcích zazářila, a to i díky správně zvoleným šatům.

Ivanka Trumpová, její manžel Jared Kushner a její bratr Donald Trump jr. nejdříve navštívili prezidenta Miloše Zemana na Pražském hradě soukromě. Dcera zesnulé podnikatelky a amerického exprezidenta mezi muži vyčnívala jako růže mezi trním.

Ve své pracovně na Pražském hradě jsem velmi srdečně přivítal Ivanku Trumpovou, Jareda Kushnera a Donalda Trumpa jr.

Posted by Miloš Zeman - prezident České republiky on Friday, October 28, 2022

„Je vidět, že přesně věděla, kam jde. Jedná se o čitelný outfit, odpovídá tomu také adekvátní look. Zvolila pravděpodobně model od značky Balmain, pro kterou jsou typické zlaté knoflíky,“ ohodnotil módní návrhář Lukáš Macháček.

Neutrální barva šatů podle návrháře symbolizuje mír. „Vidíme decentní výstřih, zahalená ramena, decentní make-up a přirozenou foukačku (úprava vlasů, pozn. red.). Tak to má vypadat,“ chválil Američanku stylista slavných.

Jaká matka, taková dcera

Také při ceremoniálu udílení státních vyznamenání na Pražském hradě si Ivanka získala pozornost. Cenu pro zesnulou maminku Ivanu přebírala v černých šatech s ikonickým zdobením i náušnicemi, které byly typické i pro Ivanu.

„Ivanka je high fashion, politickou scénou doslova kovaná. Nebylo tedy pochyb, že dorazí vkusně oblečená. Naprosto dokonale dodržela dress code vhodný pro black tie nebo na udílení cen,“ pokračoval módní expert.

Jeden nedostatek ale přeci jen odhalil. „Netuším, zda byla informována, kde bude ceremonie probíhat. Vhodné by bylo, aby měla dekolt i ramena decentně zahalené. Nicméně vypadala krásně – tak, jak by mladá moderní žena měla vypadat ve společnosti,“ dodal Macháček pro CNN Prima NEWS.

Tagy: