Lopezová a Affleck prodávají luxusní dům za obrovskou částku. Sídlo disponuje 24 koupelnami

Hollywoodské hvězdy Jennifer Lopezová a Ben Affleck oficiálně uvedli na trh své honosné sídlo v Beverly Hills, které si společně pořídili teprve před rokem. Noví majitelé si mohou dům pořídit za astronomických 68 milionů dolarů, tedy v přepočtu za téměř 1,6 miliardy korun, informoval server Mansion Global.

Nemovitost nacházející se v Los Angeles se dostala na trh ve čtvrtek 11. července. Jennifer Lopezová a Ben Affleck, kteří si řekli své ano v roce 2022, prodávají luxusní sídlo pouhý rok poté, co si je pořídili, napsal web Mansion Global.

ČTĚTE TAKÉ: Radostná zpráva z Kensingtonského paláce: Princezna Kate se v neděli ukáže na veřejnosti

Dům si v červnu 2023 pořídili za 60,8 milionů dolarů, v přepočtu zhruba 1,4 miliardy korun. Prodejní cena nyní činí 1,6 miliardy korun, dům tak prodávají o 163 milionů korun dráž, než si jej koupili.

Honosná vila postavená v roce 2000 v uzavřené části Beverly Hills, kam se lze dostat jen po soukromých ulicích, disponuje dvanácti ložnicemi a čtyřiadvaceti koupelnami. Zahrnuje také kryté sportovní hřiště, basketbalové hřiště, posilovnu, hernu, boxerský ring a obrovský bazén s výhledem na okolní kopce.

Součástí resortu, který se rozkládá na pozemku o velikosti pěti tisíc akrů, je také správcovský dům se dvěma ložnicemi a podkrovní apartmán pro hosty o rozloze 464 metrů čtverečních.

Nechybí samozřejmě ani ohromná garáž, do níž se vejde až 12 aut, a parkoviště pro 80 vozidel, uvedl portál New York Post.

Dvojice dala nemovitost na trh poté, co se v médiích rozšířila zpráva, že prochází manželskou krizí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

Tagy: