Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

David Limberský se svou půvabnou manželkou Lenkou si na rekonstrukci domu mákli, ale výsledek stojí za to.

David Limberský bydlení

Fotbalista David Limberský žije se svou manželkou Lenkou a dcerou Lilien v luxusním domě poblíž Plzně, který zakoupil před více než deseti lety. Postupně si ho přestavěli k obrazu svému a už by se ho nevzdali. „Máme tu všechno, co k životu potřebujeme. Nevyměnil bych ho za nic na světě,“ uvedl pro redakci CNN Prima NEWS, které své království ukázal. Jak to u nich doma vypadá?

David Limberský zakoupil už postavený dům. Zaujalo ho především místo. V přírodě, v klidu, ale zároveň blízko od města. Bungalov si s manželkou Lenkou postupně přebudovali tak, aby se v něm cítili dobře. „Stálo to dost úsilí, předělávali jsme to několik let. Měnili jsme interiér, v zadní části udělali přístavbu, upravovali zahradu... Bylo to celkem náročné, ale zvládli jsme to. Ten dům je naše srdcovka, nevyměnil bych ho za nic na světě,“ uvedl.

Na některých věcech spolupracovali s designéry, většinu si ale vymýšleli sami. „O to víc jsme na ten barák pyšní. S manželkou máme podobný vkus, na všem jsme se bez problémů shodli. Lenka se v tom hodně realizuje a baví ji to. Má dobré nápady,“ vysekl Limberský své ženě poklonu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30. let v oázu klidu. Podívejte se, jak žije

První část domu moderna, druhá jako chalupa

Dům 8+kk má celkem 350 metrů čtverečních. Obývák je spojený s bíle laděnou kuchyní. „Co se týče vaření, máme to hezky rozdělené. Já jsem vyučený kuchař, jednou jsem vyhrál medaili za nejrychlejší krájení okurky na celé škole. Mám ji ještě někde schovanou. Takže já jako pomocný kuchař všechno nakrájím a manželka to pak zpracuje,“ přiblížil s úsměvem David.

Kromě dětského pokoje, ložnice, koupelny nebo pokoje pro hosty nechybí v bungalovu pracovna, fitness, letní kuchyně či druhá ložnice s krásným výhledem a přístupem na terasu. Co se týče stylu, ten je velmi různorodý. „Vepředu je to spíše v modernějším duchu, zadní část je na způsob chaty. Je tam hodně dřeva a kamene. Máme tam druhou ložnici a tam si člověk připadá jako na chalupě. Po obědě se tam dobře spí. V této části domu trávím víc času než v té přední,“ prozradil.

Pivní sklípek s výčepem a saunou

Davidovým nejoblíbenějším místem je sklípek, který si nechal vybudovat podle svých představ. Nachází se v něm i sauna se sprchou a sociálním zařízením. Stěny zdobí fotografie z dob fotbalových titulů, které získal s Viktorií Plzeň. Vše se nese v barvách klubu, který dodnes nosí v srdci. „To byl vždycky můj sen. Manželka by si asi přála spíše vinný sklípek, ale je to pivní sklípek. Mám v něm i výčep. V době pandemie koronaviru jsem tam na pivo chodil sám se sebou,“ poznamenal s úsměvem.

Zahrada okolo domu čítá tisíc metrů čtverečních. „Což je pro nás, tedy pro ty, kteří se o to nechtějí moc starat, tak akorát. Máme v podstatě bezúdržbovou zahradu. Na sekání máme elektrického robota. Za barákem máme ještě malou zahrádku pro radost, kde pěstujeme bylinky, rajčata nebo jahody,“ přiblížil fotbalista. Velkou atrakcí je pak bazén. „V létě je to pecka. S dětmi tam trávíme celé dny,“ uvedl David.

Tagy: