Radostná zpráva z Kensingtonského paláce: Princezna Kate se v neděli ukáže na veřejnosti

Princezna Catherine se po delší době ozvala.

Princezna Kate ve Wimbledonu

Princezna Kate, která se léčí s rakovinou, se zúčastní Wimbledonu, potvrdil Kensingtonský palác. Princezna z Walesu se ukáže v neděli na finále mužské dvouhry, informovaly zahraniční servery.

Královští fanoušci jsou nadšení. Princezna Kate se totiž v neděli ukáže na tenisovém turnaji Wimbledon, kde se zúčastní sledování finále mužské dvouhry, napsal server Entertainment Daily s odkazem na prohlášení Kensingtonského paláce.

Čtěte také: Zvrat v královské rodině? Meghan „zoufale“ usiluje o usmíření s Kate. Princezně poslala přání

Wimbledon odstartoval minulý týden a dosud nebylo jisté, zda se princezna z Walesu, patronka All England Lawn Tennis and Croquet Clubu, jež tenisový turnaj každoročně hostí, události zúčastní.

Kate Middletonová navštěvuje Wimbledon pravidelně každý rok od momentu, kdy si v roce 2011 řekla své ano s princem Williamem. Nejstarší tenisový turnaj na světě vynechala pouze v roce 2013, když byla těhotná s princem Georgem, připomněl magazín People.

V uplynulých letech předala trofej několika wimbledonským šampionům, včetně Novaka Djokoviče, Jeleny Rybakinové a Markéty Vondroušové.

Od oznámení, že trpí rakovinou, se Kate držela v ústraní. Na veřejnosti se naposledy ukázala minulý měsíc při ceremoniálu Trooping the Colour.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zraněná princezna Anna do Skotska nejela. Karel III. asi rozšíří počet pracujících členů rodiny

Tagy:
rakovina Wimbledon královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton