Vánoce u Plekancových: Kluci budou u druhé Lucie, řekla Šafářová. Oděvem vyvolala dohady

Tomáš Plekanec s bývalou manželkou Lucií Vondráčkovou. (30. srpna 2012)

Rozhovor s Lucií Plekanec Šafářovou

Do Vánoc zbývá měsíc a na svátky se připravuje i tenistka Lucie Plekanec Šafářová s manželem Tomášem. S dcerou Lenotýnkou plánují péct cukroví a slavit budou s rodinou v Brně. Další přírůstek do rodiny k Vánocům prý zatím neplánují.

Sváteční nálada k Plekancovým ale přichází pomalu. „Měla bych už začít, já se hlavně těším, že Leontýnka, jak je větší, tak budou poprvé perníčky, dohromady budeme péct,“ popsala Plekanec Šafářová a dodala, že doufá, že si to užijí. Že je pečení s dětmi náročné si ale uvědomuje a uklízet prý stíhá. „Zatím na to mám čas, zatím svoji domácnost zvládám,“ uvedla.

S úklidem ale pomáhá i hokejista Tomáš Plekanec. „Je pořádný, vždycky si říkáme, kdo dostal Černého Petra na myčku, kdo se k ní dřív přiblíží,“ popsala fungování domácnosti tenistka.

Vánoce mají v plánu strávit s rodinou v Brně, společně s Leontýnkou. Kluci Adam a Matyáš, které má Plekanec z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou, budou prý u Vondráčkové. „Kluky si střídáme, budou letos u druhé Lucie, tak budeme mít o dvě děti méně,“ uvedla Plekanec Šafářová a dodala, že si společně zazpívají koledy a upečou cukroví.

Zároveň Plekancovi chystají spoustu vánočních dekorací. „Snad to letos všechno stihneme nazdobit, máme hodně vánočních dekorací, děláme i věnce,“ ličila tenistka a dodala, že sice přidá i nějaké soby, ale kýčovité jí to nepřipadá.

Při rozhovoru byla Plekanec Šafářová i svátečně oblečená a načesaná. „Mám v Brně velmi dobrou kamarádku, která je moje osobní kadeřnice. Už mně roky dělá barvu a češe na každou příležitost,“ vysvětlila tenistka a dodala, že nejvíce jí sedí účes do culíku. „Ono se to moc nezměnilo, nejdřív sportovní culík a teď máma culík, o to víc si užiju, když mám prostor a někdo mě krásně učeše a upraví,“ uvedla.

Pohodlné legíny a volný svetr by mohly naznačovat nový přírůstek do rodiny Plekancových. K Vánocům ale nic takového tenistka neplánuje. „Zatím ne,“ komentovala Plekanec Šafářová.

Slůvko „zatím“ každopádně přírůstek do rodiny nevylučuje, takže to může být jen otázkou času. Jde jen o to bude dříve či později.

Tagy:
cukroví Vánoce Tomáš Plekanec vánoční cukroví Lucie Plekanec Šafářová