Nakažená Rottrová vzpomíná na Žbirku. Prozradila, jak jí je a kdy se vrátí na pódia

Marie Rottrová

Marie Rottrová má covid

Informace, že má Marie Rottrová koronavirus, znervóznila její fanoušky. Zpěvačka totiž zrušila oslavy ke svým 80. narozeninám a je doma v karanténě. Své příznivce ale v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Impuls uklidnila. „Mám lehký průběh, jsem očkovaná,“ vzkázala. Svěřila se i s tím, na co se nejvíce těší. Doma teď vzpomíná na svého hudebního kolegu Mira Žbirku, který ve středu náhle zemřel.

„Mám lehký průběh s lehkým kašlem, jsem naočkovaná. Doufám, že brzy budu fit. Těším se na koncert, který proběhne už 25. listopadu,“ vzkázala v pátečním rozhovoru Rottrová.

Informaci o její nemoci potvrdil CNN Prima NEWS jeden z hostů chystané oslavy narozenin, nepřál si však být jmenován. Dvě oslavy nyní Rottrová odkládá o čtrnáct dní. „Do 20. listopadu jsem v karanténě. Půjde o dvě oslavy: slavnostní oběd s rodinou a o té druhé moc nevím. Jde o velkou oslavu, kterou pro mě chystá syn s manželem. Má to být překvapení, asi to bude něco muzikantského,“ dodala zpěvačka.

Svíčky z narozeninového dortu tak bude Rottrová zřejmě v sobotu sfoukávat bez většiny příbuzných. Jednu svíčku však naopak zapálila, a to za zesnulého slovenského muzikanta Mira Žbirku. Ten zemřel náhle ve středu 10. listopadu, bylo mu 69 let.

„Je to šok, Miro, nemůžu tomu uvěřit. Budeš nám tu hrozně chybět! Posílám ti světýlko na cestu do hudebního ráje, ať ti svítí,“ sdílela ve čtvrtek Rottrová vzkaz s fotografií zapálené svíčky. S legendárním hudebníkem spolupracovala na muzikálu Neberte nám princeznu společně se zpěvačkou Marikou Gombitovou.

Tagy: