Manželé Brzobohatí se v roli moderátorů skvěle doplňovali. Padla i slova o miminku

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová jsou spolu podle všeho velmi šťastní.

Manželé Brzobohatí jsou i na pódiu sehraná dvojice

Šťastní novomanželé Ondřej a Daniela Brzobohatí se chopili moderátorské role na akci Maminka roku. Na pódiu se svého úkolu zhostili na výbornou. A i když o sobě Ondřej tvrdí, že mu toto odvětví vystupování na veřejnosti nejde, byl po boku své polovičky jako ryba ve vodě. Redakci Showtimu se pár zmínil i o tom, zda je v plánu miminko.

Manželé si své role opravdu užili. Podle jejich slov ani nebylo nutné se nijak dlouze připravovat. Daniela podle svého muže miluje humor, a to prý i ten ryze nekorektní. „Máme ho v oblibě vlastně oba. Občas je nádherně cynická, v takových chvílích úplně rozkvetu,“ přiznal hudebník redakci Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Než se všechno nandá na talíř, jídlo vychladne. Pohlreich žertoval o trendech v gastronomii

„Možná právě díky tomu se dokážeme tak skvěle doplňovat při vystoupeních před lidmi. A pokud to baví i ostatní, je to rozhodně fajn,“ dodal Ondřej. A svou souhru hned ukázali, když začali vtipkovat o svatbě. „Měli bychom do toho prásknout konečně? Já nevím, Daniela mě pořád tlačí, ale mně se prostě nechce,“ doplňovali se pobaveně.

Další moderátorské výkony prý ale naplánované v nejbližší době nemají. „Tato akce byla vlastně prvoplánová. Nejspíš nás to baví, teda aspoň mě, když budu mluvit za sebe,“ prozradila pro Showtime Daniela. Její partner byl však odmítavější. „Já nemoderuji, ani náhodou,“ nechal se slyšet.

„Jsem opravdu rád, že si Daniela dělá svou práci, kterou vykonává vážně skvěle, a já se budu držet vlastního kopyta,“ vysvětlil hudebník.

Chystá vůbec pár miminko? „Řekli jsme si, že spolu jenom budeme a hlavně žádné děti – ať to doma nekřičí a nesmrdí,“ řekl Ondřej a Daniela jeho slova potvrdila: „Jojo, člověk prostě plánuje.“

„Navíc máme celý život před sebou,“ přehoupl muzikant zpět na vtipnou strunu a pronesl: „Jsme mladí, proboha, chceme co nejvíc cestovat.“ A Daniela se ihned přidala. „Mně bylo sotva dvacet,“ dodala se smíchem. „Je na to čas, počkal bych tak dvacet let,“ uzavřel vtipně Ondřej.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kapela Jelen, jak ji neznáte. Na největším koncertu překvapíme i skalní fanoušky, slibuje

Tagy: