Václav Neckář slaví 80: Sledujte speciální vysílání k významnému jubileu

Václav Neckář před nedávnem vydal novou píseň.

Oblíbený český zpěvák Václav Neckář slaví osmdesáté narozeniny

Oblíbený český zpěvák a filmový herec Václav Neckář oslaví zanedlouho osmdesáté narozeniny. Sledujte speciální vysílání k významnému jubileu na CNN Prima NEWS v pondělí 23. října od 15:20 a v repríze od 20:20.

Václav Neckář, narozený 23. října roku 1943, je nejen jedním z nejvýznamnějších českých zpěváků, ale i hereckou osobností a ikonou. Během své dlouhé umělecké kariéry toho stihl mnohé. Byl frontmanem hudební skupiny Bacily, zazářil ve snímku Šíleně smutná princezna a českou hudební scénu obohatil o hity, jako jsou Půlnoční, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě či Mýdlový princ.

ČTĚTE TAKÉ: Ewa Farna ohromila velkolepou show. Během dne jsem brečela asi pětkrát, přiznala zpěvačka

Neckář před nedávnem nahrál svou nejnovější písničku nazvanou Snílek, kterou pro něj napsali Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, autoři skladby Půlnoční. Pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS se zpěvák svěřil, o čem sní on. „Víte, já jsem se narodil ve válce a chtěl bych, aby lidé měli dobré časy bez válek. Vím, že je to jen snění, ale doufám, že se nám to někdy podaří,“ prozradil oblíbený muzikant.

Václav Neckář v pondělí oslaví významné kulatiny. Speciální vysílání k osmdesátým narozeninám populárního zpěváka a filmového herce můžete sledovat 23. října na CNN Prima NEWS od 15:20 a v repríze od 20:20. Neckář v něm zrekapituluje svůj životní příběh a úspěšnou kariéru.

Tagy: