Manželka Patrika Kincla popsala děsivou nehodu: Pověstné šaty přinesly štěstí, sdílela i foto

Manželka MMA zápasníka Patrika Kincla seděla na místě spolujezdkyně, když jejich auto v neděli večer dostalo na dálnici smyk a převrátilo se na střechu. Děsivě vypadající nehodu oba přežili bez vážnějších zranění, Pavlu ale i tak odvezli do nemocnice. V pondělí večer sdílela na svém Instagramu fotku a příspěvek z nemocnice, ve kterém popsala chvíle autonehody.

„Přemýšlela jsem, zda nepřehodnotit, že ty šaty nosí štěstí. Vždyť Patrik prohrál. No a na dálnici u Plzně jsem zjistila, že si to štěstí chystaly na důležitější moment,“ napsala Kinclová ve svém příspěvku na Instagramu a připojila i fotku, na které se i přes potlučený obličej usmívá. I tentokrát páru měly přinést štěstí šaty v barvách Oktagonu, které Pavla nosí na všechny zápasy a jsou jakýmsi talismanem.

ČTĚTE TAKÉ: Okamžik hrůzy. Češi slavili gól, Ukrajinec ztratil vědomí. Součkovo nechtěné K.O.

S manželem se akorát vraceli ze zápasu v německém Frankfurtu nad Mohanem, kde Kincl prohrál titulový zápas o mistra středně těžké váhy organizace Oktagon s tureckým bojovníkem Kerimem Engizekem.

„Zklamání z prohraného zápasu není nic moc, ale ta vteřina, kdy jste přesvědčeni, že po vás zůstane sirotek, je mnohem, mnohem horší,“ popsala Kinclová. Dodala, že její manžel toho schytal mnohem více v dřívějším fightu. „Bylo celkem vtipné, když třem různým složkám IZS vysvětloval, že takhle zřízený už řídil a při nehodě se mu nic nestalo,“ uvedla. Sama by měla být po incidentu jen „pomačkaná“.

V příspěvku rovněž všem kladla na srdce, aby jezdili bezpečně a poutali se. „Jo, a doufám, že vy všichni, kteří jste Patrikovi psali, jak může být šťastný a spokojený, když vám v sobotu pos**l tiket, přeju... Snad vám ten tiket příště vyjde!“ uzavřela příspěvek sarkasticky.

Nehoda se stala nedaleko Plzně, upřesnil bojovník v pondělí ve svém vyjádření na YouTube. Příčinou nehody mohla být mokrá vozovka. „Snažil jsem se to nasměrovat směrem ke krajnici, ale chytnul jsem příkop,“ pokračoval v popisu havárie. Z nehody vyvázl jako zázrakem bez větších šrámů. „Člověk si uvědomí, že na nějakém sportovním pásu nakonec nezáleží,“ uzavřel jeden z nejlepších českých bojovníků MMA.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu cestou z turnaje. Automobil skončil na střeše

Tagy:
dopravní nehoda Instagram havárie Plzeň sport Oktagon Patrik Kincl oděv společenská rubrika sportovní disciplína katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda