Marek Ztracený přidává třetí „rozlučkový“ koncert. Lístky na první dva zmizely za pár minut

Zpěvák Marek Ztracený kvůli velkému zájmu fanoušků přidává třetí koncert v pražském Edenu. Hudebník již vyprodal oba své koncerty, které se uskuteční v červnu příštího roku. Původně byl ohlášený pouze jeden koncert, který měl být posledním vystoupením Ztraceného na příštích několik let. Nyní se zdá, že to bude rozlučkový trojkoncert.

První koncert sedmatřicetiletý zpěvák vyprodal za necelou hodinu. Na bonusové vystoupení pak fanoušci skoupili lístky během 120 minut. Systém na prodej vstupenek pod náporem lidí kolaboval a velká část nakupujících odešla s prázdnou.

Fanoušci tak začali Ztraceného téměř okamžitě žádat o přidání třetího koncertu. „Vnímám, kolika z vás se nepodařilo vstupenky koupit lla kolik z vás je zklamaných. Chci, abyste byli u toho. Jenže máme menší problém. Jediný možný a taky definitivně poslední termín, který bychom mohli přidat, je totiž 16. června, tedy v pátek. Což je do jisté míry trochu nefér vůči těm, co nakupovali jako první,“ napsal zpěvák na sociální síti. První dva koncerty se totiž odehrají až 17. a 18. června, tedy v sobotu a neděli poté.

O osudu třetího koncertu tak v anketě rozhodli fanoušci. Ti se přiklonili k tomu, aby Marek Ztracený vystoupení přidal. „Rozhodli jste. Vyslyšeli jste přání tisíců fanoušků a my vám za to děkujeme! Přidáváme třetí a definitivně poslední termín na pátek 16. června 2023. Až se tyto vstupenky prodají, tak uzavřeme brány a posádka na palubě směr Eden bude kompletní,“ napsal Ztracený k výsledkům ankety a dodal, že se lístky začnou prodávat ve středu 19. října od 19:00.

Ztracený oznámil přerušení kariéry 9. října. Důvody, které vedly k jeho rozhodnutí, chce oznámit až po uskutečnění rozlučkových koncertů. O vystoupení v pražském Edenu promluvil zpěvák tehdy také pro CNN Prima NEWS. „Co se týče hostů, ty neprozradím. I když po tak úžasných hostech, jako byli tenkrát Karel Gott nebo Hanka Zagorová, to bude trochu těžké. Slibuju ale, že se postarám o to, aby to bylo skvělé,“ uvedl.

Tagy: