Konec kariéry Marka Ztraceného? Několik let nebude koncertovat, šokoval v oznámení

Na večírku vystoupil Marek Ztracený.

Ztracený o Zagorové

Zpěvák Marek Ztracený na nějakou dobu skončí s kariérou, oznámil to na svých sociálních sítích. Rozloučit se chce s fanoušky v červnu na svém koncertu, který proběhne na fotbalovém stadionu v pražském Edenu. Důvody, které vedly k rozhodnutí, chce oznámit až po uskutečnění koncertu.

Sedmatřicetiletý zpěvák své fanoušky pozval na koncert do Edenu, který se uskuteční v červnu příštího roku. „Měli byste vědět, že tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a ne jen proto do toho dáme úplně všechno,“ dodal.

„Všiml jsem si, že jste se pozastavili nad informací ‚na několik let poslední veřejný koncert‘, a chci vám jen říct, že se ničeho nemusíte bát, a vážně bych si přál, aby tahle informace nezastínila tenhle vysněný koncert. Rád bych to vysvětlil až po něm. Jen mi přišlo vhodné to říct, aby se na mě pak někdo nezlobil. Díky za pochopení a věřte, že se bude jednat o mimořádný večer,“ oznámil Marek Ztracený.

O koncertu v pražském Edenu promluvil zpěvák také pro CNN Prima NEWS. „Co se týče hostů, ty neprozradím. I když po tak úžasných hostech, jako byli tenkrát Karel Gott nebo Hanka Zagorová, to bude trochu těžké. Slibuju ale, že se postarám o to, aby to bylo skvělé,“ uvedl.

Ztracený v souvislosti s koncertem zavzpomínal rovněž na zesnulou legendární zpěvačku Zagorovou. „Stoprocentně by měla radost. Byla jedna z těch, která mě měla opravdu ráda. Věřil jsem jí to a byla pro mě opravdu důležitá. Mrzí mě, že jí to nemůžu říct a že ji nemůžu pozvat, ale jsem si jistý, že by byla radostná,“ nastínil.

„Jsem napjatý, už de facto vůbec nespím. Pořád nad tím přemýšlím. Vzhledem k tomu, kolik jsme prodali lístků v létě, z toho bude snad jednoznačná záležitost. Budu ale klidně hrát pro pět lidí. Věřím, že ti fanoušci se přijdou na tu nejvyšší metu podívat,“ uzavřel Ztracený.

Dámy a pánové, je to tady ! 🥳 Dneškem se vydáváme na nejspíš nejdůležitější cestu našich hudebních životů a já bych vás...

Posted by Marek Ztracený on Sunday, October 9, 2022

Tagy: