Masturbační cyklotoulky skončily. Muž, který se ve Varech obnažoval na kole, je ve vazbě

Masturbující muž na kole měl obtěžovat ženy v Karlových Varech.

Masturbující cyklista z Varů skončil ve vazbě

V minulosti měl znásilnit ženu, v Karlových Varech se pak obnažoval při jízdě na kole a masturboval. Muž byl nyní umístěn do vazby a hrozí mu pět let vězení.

Cyklistu, který během jízdy na kole masturboval, potkaly v Karlových Varech minimálně dvě ženy. Jednu měl jen oslovit, po druhé už se ale podle policistů sápal. „V ruce měl držet své přirození, masturbovat a i v tomto případě po ženě požadovat, aby mu s masturbací pomohla. Po odmítnutí se měl muž ženu snažit uchopit oběma rukama, ovšem ta měla začít nahlas křičet, bránit se kopy a přitom muži sdělit, že vše oznámí na policii,“ popsal situaci policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v Olomouci. Tramvaj zachytila vystupující ženu, devastujícím zraněním podlehla

Video z jeho cyklistického výletu po Karlových Varech a okolí oblétlo Česko, policisté potřebovali pomoc. Vyplatilo se, lidé muže na videu poznali. „Děkujeme médiím a veřejnosti za pomoc při pátrání po totožnosti osmapadesátiletého muže. Přijaté poznatky výrazně pomohly k jeho zadržení,“ doplnil Kopřiva.

V minulosti měl loupit a znásilnit ženu

Podle informací CNN Prima NEWS se muž do křížku se zákonem nedostal poprvé. V minulosti už ho soudy za mravní delikty a taky loupežené přepadení potrestaly. Teď má na krku další obvinění. „Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmapadesátiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví a znásilnění ve stádiu pokusu,“ řekl Kopřiva s tím, že vyšetřovatel následně požádal státního zástupce o vydání návrhu na vazbu. Soud v Karlových Varech souhlasil a muže tam poslal. Kromě jiného i proto, že měl obavy, aby v trestné činnosti nepokračoval. Hrozí mu pět let za mřížemi.

Tagy: