Roztáhni křídla, konečně jsi volný. Matt LeBlanc se dojemně rozloučil se zesnulým Perrym

Matthew Perry a Matt LeBlanc

Rozloučení s Perrym

Matt LeBlanc, seriálový parťák zesnulého herce Matthewa Perryho alias Chandlera z Přátel, prolomil několikatýdenní mlčení. Na svém instagramovém účtu v úterý sdílel dojemný příspěvek, v němž vzpomíná na svého kamaráda. Podle svých slov se s ním loučí s „těžkým srdcem“. Několik let strávených natáčením seriálu patřilo k LeBlancovým nejlepším rokům jeho života.

„S těžkým srdcem se s tebou loučím,“ napsal představitel ztřeštěného Joeyho ve svém příspěvku. „Všechen čas, který jsme spolu strávili, považuji upřímně za ty nejlepší roky svého života,“ pokračuje dojemně LeBlanc.

K TÉMATU: Matthew Perry inkasoval za epizodu Přátel 25 milionů. Pro dealery byl zlatým dolem

Podle parťáka seriálového Chandlera byla doba strávená natáčením radostí. „Bylo mi ctí s tebou sdílet podium a nazývat tě svým přítelem. Pokaždé když si na tebe vzpomenu, se usměju. A věř, že na tebe nikdy nezapomenu. Nikdy,“ uvádí herec z proslulé šestice seriálu Přátelé.

„Roztáhni křídla a leť, bratře, protože jsi konečně volný. Mám tě rád,“ napsal LeBlanc ve svém příspěvku, který zakončil spíše na humorné notě: „A předpokládám, že těch dvacet dolarů, co mi dlužíš, si asi necháš.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perryho poslední fotka má všechno. Jako by putoval do vesmíru, popsal Rychlý

Tagy: