Bohuš Matuš: Když Lucinka zvládne maturitu, udělám jí další miminko. Svatba je v plánu

Zpěvák Bohuš Matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Když před rokem a půl začal randit s tehdy šestnáctiletou Lucií Palkaninovou, rozpoutal tím silné diskuze. Na jejich třicetiletý věkový rozdíl se totiž lidé dívali skrze prsty. Před několika měsíci navíc oznámili, že čekají potomka. Nyní má sedmnáctiletá Lucie těsně před porodem a pro pořad ShowTime televize CNN Prima NEWS uvedla, že její dcera byla plánovaná.

Před rokem a půl si Lucie přišla coby fanynka po jednom z koncertů popovídat se svým oblíbencem. Zjistili, že bydlí nedaleko od sebe, začali spolu trávit čas a po roce si řekli, že už je to asi vážné. Třicetiletý věkový rozdíl prý neřeší.

„Nikdy předtím se mi nikdo nelíbil. Říkala jsem si, že nikdy nikoho chtít nebudu a že kluci jsou fuj. Pak se mi ale začal líbit Bohuš, a tak to zůstalo doteď,“ vysvětluje Lucie a dodává, že jí muži pod třicet připadají jako „malá telata“. Podle Matuše není věkový rozdíl tak strašný. „I když, přepočítával jsem si to a až mi bude osmdesát, tak Lucinka bude skoro v mém současném věku,“ říká 47letý zpěvák.

Podle páru byl potomek plánovaný. „Ano, chtěla jsem ho. Už odmala jsem toužila po mladší sestřičce. Nejsem jako lidé v mém věku. Vždy jsem chtěla mít brzy rodinu a nyní jsem spokojená,“ komentuje Lucie. Zpěvák si prý náhle uvědomil, že má svou přítelkyni „strašně moc rád“, a tak chtěl jít do vztahu se vším všudy, i s ostudou. „Sice mě provází určitá ostuda, ale sedlo si to, a já jsem šťastný, že budu mít potomka a nebudu sám,“ míní Matuš.

Pro svou budoucí dceru mají doma už vše připravené. „Všechno je vybavené, pokojíček je připravený, zkrátka vše,“ tvrdí nastávající rodiče. Matuš prý na roli otce úplně připravený není, ale nesmírně se na dítě těší a všechno mu podřídí.

A pokud si Lucie v budoucnu dodělá maturitu, tak u jednoho potomka nezůstane. „To je moje podmínka. Když Lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko,“ řekl zpěvák. Dětí by prý chtěli klidně i deset. Do budoucna se počítá i se svatbou. „Lucince teď bude osmnáct, takže hnedka po narozeninách si ji vezmu. A ty si mě vezmeš, Lucí?“ ptá se Matuš. „Stoprocentně,“ odpovídá Lucie.

Tagy: