Meghan a Harry budují obří impérium. Vévodkyni jde jen o slávu, má jasno komentátorka

Meghan a Harry

Princ Harry a Meghan Markleová budují vlastní mediální impérium – v daňovém ráji Delaware zaregistrovali od roku 2020 11 nových společností, v sedmi případech se zaměřením na zábavní průmysl. „Meghan chce být hvězdou za každých okolností a možná jí už její filantropická práce neposkytuje dostatek slávy,“ uvedla královská komentátorka Angela Levinová.

„Zdá se, že vévodové směřují od filantropické a neziskové práce k čisté zábavě,“ řekla Levinová deníku The Sun. „Meghan chce být hvězdou za každých okolností a možná jí její filantropická práce neposkytuje dostatek slávy,“ pokračovala Levinová. „Harry se údajně chystá vystřídat Jamese Cordena v The Late Late Show jako moderátor, až vyjde jeho kniha. Corden a Harry jsou dobří přátelé,“ vysvětlila komentátorka. „Říká se, že to bude dělat pár týdnů, aby zpropagoval své memoáry, ve kterých se objeví i útoky na královskou rodinu,“ spekulovala Levinová.

„Divím se, že se jim z toho netočí hlava. Každý týden chtějí dělat něco jiného. Minulý týden to byla politika, tento týden je to zábava, předminulý týden to byla tvorba dokumentů, dříve zas kniha,“ komentovala počiny vévodů Levinová.

Firmu pojmenovali podle ulice

Princ Harry a jeho manželka Meghan si měli od roku 2020 zaregistrovat celkem 11 společností. Podle deníku Telegraph k tomu lze přičíst další dva podniky zaregistrované právníkem Richardem Genowem, který zastupoval Meghan ještě v době, kdy byla herečkou.

Název jednoho z nich má pro vévodkyni ze Sussexu výjimečný význam. Společnost Cloverdale totiž nese stejné pojmenování jako ulice, ve které bývalá americká herečka vyrůstala.

Pár už vlastní produkční společnost Archewell Productions, skrze kterou dvojice uzavřela několikamilionové smlouvy s Netflixem a Spotify. Má také vydavatelské společnosti. Peca vlastní práva na Meghaninu dětskou knížku The Bench (Lavička). Společnost Orinoco Publishing údajně zastřešuje Harryho chystanou knihu. Ta by měla vyjít koncem tohoto roku.

Tagy: