Meghan poprvé promluvila o smrti královny: Na náš vztah jsem hrdá. Popsala i práci s Harrym

Královnina smrt představovala komplikované období, přiznala vévodkyně Meghan v novém rozhovoru. Zesnulá Alžběta II. je podle ní vzorem ženské vůdčí osobnosti a za svůj vztah s ní je vděčná. Bývalá herečka pak popsala svůj nový život v USA i plány do budoucna.

Vévodkyně je vděčná, že mohla být v době královniny smrti a pohřbu se svým manželem a podpořit ho, svěřila se v rozhovoru pro časopis Variety. Šlo podle ní sice o komplikované období, ale se smutkem se rodina dokázala vypořádat. Zejména pak soustředěním se na práci a budoucí projekty.

Na zesnulou panovnici vzpomíná v dobrém. „Je krásné podívat se na odkaz, který Harryho babička zanechala v tolika oblastech. Je nejzářnějším příkladem toho, jak má vypadat ženská vůdčí osobnost. Pociťuji hluboký vděk za to, že jsem s ní mohla strávit čas a poznat ji,“ vylíčila Meghan. Na vztah, jaký s hlavou královské rodiny měla, je prý hrdá. V rozhovoru zavzpomínala také na první setkání s monarchou a na to, jak výjimečné jí přišlo.

Vévodkyně ze Sussexu se se čtenáři podělila o podobu svého běžného pracovního dne. Spolu s princem Harrym pracují na projektech zejména z domova. „Sdílíme pracovnu. Práce z domova nám dovoluje trávit hodně času s dětmi. Ráno udělám snídani a postarám se o děti. S Harrym máme hodně společných konferenčních hovorů, ale snažíme si také práci rozdělovat, abychom toho stihli ještě víc,“ vysvětlila Meghan. Časopisu také prozradila, že k herectví se již vrátit nehodlá.

Tagy: