Muž vyhrál v loterii dvě miliardy dolarů. Podívejte se, jaké luxusní sídlo si pořídil

Jedenatřicetiletý miliardář Edwin Castro, který v únoru vyhrál dvě miliardy dolarů (v přepočtu 46 miliard korun), si nyní pořídil další sídlo. Kromě sedmi ložnic a jedenácti koupelen si užívá luxusu, jako je například promítací místnost či vinný sklep.

Šťastný výherce dvou miliard dolarů Edwin Castro se stal novým vlastníkem areálu Bel Air za 47 milionů dolarů (téměř 1,1 miliardy korun), který prodal slavný realitní makléř Mauricio Umansky.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Účast na hazardních hrách je zákonem zakázána osobám mladším 18 let.

V megalomanské nemovitosti najdeme dokonce jezírko a obrovský bazén s výhledem na celé Los Angeles. Dům je vybaven barem, vinným sklípkem s prosklenými stěnami, velkým domácím kinem a promítací místností. Na zahradě se pak nachází například venkovní kuchyně. Součástí je samozřejmě sedm ložnic a jedenáct koupelen.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šťastlivec z Karlovarska vyhrál pohádkovou částku. Jde o sedmou nejvyšší výhru v historii

Nejde ale o první nemovitost, kterou Castro vlastní. Jeho další dům se nachází v Hollywood Hills a má pět ložnic, sedm koupelen, bazén či fitness studio.

Velkou radost mají i školy v Kalifornii

V době svého vítězství Castro prohlásil: „Jakkoli jsem šokován a nadšen, že jsem vyhrál v loterii, skutečným vítězem je systém státních škol v Kalifornii.“ Veřejné školy v Kalifornii totiž fungují jako příjemce státní loterie. Vzdělávací systém tak získal přes 156 milionů dolarů (přes 3,5 miliardy korun), informuje web Daily Mail.

Vítězný tiket s čísly 10, 33, 41, 47, 56 a dodatkovým 10 byl prodán v obchodě ve městě Altadena. I zde vlastní Castro jeden dům, který nabízí výhled na pohoří San Gabriel. Nachází se v něm pokoj s krbem, umělecké studio a na zahradě velký rybník. Kromě nemovitostí vlastní Castro také Porsche za 250 000 dolarů (5,7 milionu korun), informuje NY Post.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pokud je hazard amorální, stát ho má zakázat. Obci přináší vyšší příjmy než dotace, míní Vladyková

Tagy: