Výhra milion korun a unikátní show s Rytmusem. Český esport čeká revoluční šampionát

Finále MČR v Counter-Strike: Global Offensive se dočká velkolepé show.

Netradiční show. Na brněnském finále MČR vystoupí Rytmus a další hvězdy

Show, jakou esport ještě nezažil. Organizátoři letošního mistrovství České republiky v počítačové hře Counter-Strike: Global Offensive posunou laťku tuzemských esportových soutěží o úroveň výš. Nad rámec rozbouřeného kotle se mohou diváci i návštěvníci finálových klání v CS:GO těšit na vystoupení českých a slovenských rapových hvězd, jako jsou Rytmus či Majk Spirit. Mediálním partnerem turnaje Tipsport MČR CS:GO je také CNN Prima NEWS.

Na listopadovém grandfinále v Brně se utká osmička domácích týmů, která zabojuje o titul šampiona a především o tučnou odměnu ve výši jednoho milionu korun. Než ale v neděli 6. listopadu usednou za své počítače účastníci závěrečných zápasů, ukážou se publiku současné hvězdy česko-slovenského hiphopu, jako Rytmus, Majk Spirit, Paulie Garand a Kenny Rough.

„Věřím, že letošní Tipsport MČR CS:GO si nenechá ujít žádný fanoušek špičkového esportu. Na halftime show se sice budeme těšit v neděli, ale bohatý program a spoustu herní zábavy jsme připravili po celý prodloužený víkend od pátku do neděle,“ láká na velkolepé finále Lukáš Pleskot, ředitel agentury PLAYzone, která pořádá domácí šampionát.

Do Brna pojede obhajovat titul dlouholetá domácí elita – tým Sinners. V letošní sezóně už ale nedominoval tak jednoznačně jako v předešlých letech. Na začátku října přišli Sinners o pozici české CS:GO jedničky, na které ho po téměř třech letech vystřídalo Dynamo Eclot. Podle světového žebříčku CS:GO týmů se totiž liberečtí Sinners propadli na 57. pozici, zatímco si Dynamo Eclot svými výsledky polepšilo na 48. místo.

Bude to platit i po listopadovém Tipsport MČR CS:GO? Na český titul si brousí zuby i tým Enterprise nebo miliónoví kluci ze Sampi, do kterých investoval český fotbalový reprezentant Jakub Jankto.

Kdo se stane domácím šampionem, mohou sledovat diváci i naživo – vstupenky na Tipsport MČR CS:GO jsou již v prodeji. Základní jednodenní vstup vyjde pro páteční a nedělní program na 180 Kč, v sobotu pak na 230 Kč. V nabídce jsou také Premium balíčky s přednostním vstupem na bar a dárky od partnerů.

Pro nejnáročnější fanoušky je připravený VIP balíček, díky němuž získají vstup do speciální zóny a účast na jedinečné párty, určenou pouze pro pozvané hosty.

Tipsport MČR CS:GO se koná od 4. do 6. listopadu na výstavišti PVA Expo v Brně a je součástí celého festivalu Life!, který obsahuje sekce SPORT Life!, DANCE Life! a IN-JOY Life. Mediálním partnerem finálového turnaje je Prima COOL a CNN Prima NEWS.

Tagy: