Mirai Summer Fest se blíží. Proběhne ve 14 městech republiky, kapela tam představí nové album

Kapela Mirai chystá vydání nové desky. Své již čtvrté studiové album představí mnohonásobně oceněná a aktuálně nejstreamovanější kapela v Česku 12. dubna a přiveze ho v rámci svého vlastního festivalu Mirai Summer Fest do 14 měst po republice.

Příznivci kapely Mirai se mohou ve 14 různých městech po České republice těšit na celodenní nabitý program, večerní show, vynikající jídlo i pití a dokonce i afterparty. Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Tomáš Javůrek a Michal Stulík v první řadě slibují osobní kontakt s fanoušky a den plný zábavy.

ČTĚTE TAKÉ: Vtípek s popiskem fotky se změnil ve velkou kauzu. Mirai Navrátil vysvětlil, jak k tomu došlo

„Rozhodli jsme se, že je po letech hraní na letních festivalech čas na změnu. Chceme s vámi v roce 2024 zažít něco nového a speciálního, co jsme spolu ještě nezažili. Něco, co bude mít festivalový vibe, ale zároveň nám umožní být s vámi, našimi fanoušky, tak blízko, že si navzájem koukneme do očí, podáme si ruku a zahrajeme songy z našeho zpěvníku,“ láká frontman kapely fanoušky.

Vstupenky na letní festival jsou v prodeji už nyní. Kromě Prahy se festival uskuteční například v Jihlavě, Mikulově, Pardubicích, Českém Krumlově, Mostě nebo třeba v Olomouci a Ostravě.

Tagy: