Kuriózní útok hrncem na Slovensku: Agresor nádobím napadl dva spící lidi. Nikdo neví proč

Agresor napadl hrncem dva lidi.

Napadení hrncem na Slovensku

Slovenská policie rozplétá kuriózní případ. V nemocnici v Humenném skončili dva lidé poté, co je agresor ve spánku napadl hrncem. Informovala o tom slovenská TV JOJ. Proč k útoku došlo, oběti netuší. Pachatel skončil v cele předběžného zadržení.

Trojice našla hrnec v trávě na ulici. „Chtěli jsme vařit, ale on měl jiné plány,“ popsala napadená Nataša pro slovenskou TV JOJ. Co bylo příčinou útoku, dva napadení nevědí. „Tohle jsme vůbec nečekali. Nevím, byl opilý, neměl zapnutou hlavu, vzal hrnec a praštil nás do hlavy,“ řekl napadený Jan Bálint.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragédie před zraky dětí. Žena za oblečení visela z lanovky, ze 150 metrů se zřítila do údolí

K útoku prý došlo nečekaně. „Spala jsem. Probudila jsem se a on mě z ničeho nic udeřil,“ sdělila Nataša. „Utekl jsem a zavolal záchranku,“ pokračoval Jan. Se zraněními skončili v nemocnici.

„Měl je napadnout kuchyňským hrncem. Oba byli zraněni,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství policie v Prešově Jana Ligdayová. „Po prvotním ošetření záchranáři převezli muže a ženu s poraněním hlavy do nemocnice,“ uvedl mluvčí operačního střediska zdravotnické záchranné služby Richard Bolješik.

Muž, který dvojici napadl, nyní čelí obvinění z trestného činu výtržnictví v souběhu s trestným činem ublížení na zdraví. Skončil za mřížemi policejní cely. „Soudce pro přípravné řízení vzal obviněného do vazby, nebyl shledán důvod pro nahrazení vazby dohledem probačního úředníka,“ uvedla zastupující mluvčí soudů Prešovského kraje Anna Kolářová.

Rozhodnutí zatím není pravomocné, protože obviněný proti němu podal stížnost. Nemá však odkladný účinek, a proto byl z jednací síně převezen rovnou za mříže vyšetřovací vazby. „Až se vrátí domů, vyřešíme to s ním,“ dodala Nataša.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: „Šikana“ policisty na Slovensku. Lidé ho obklíčili, sráželi k zemi a vyhrožovali smrtí

Tagy: