Divoká móda na Emmy: Odhalené těhotenské břicho i model inspirovaný Venuší Mélskou

V noci na úterý se v Los Angeles udílely televizní ceny Emmy, červený koberec tak byl plný hvězd a divokých módních kreací. Svým outfitem zaujala například britská herečka a zpěvačka Suki Waterhouse, která ukázala těhotenské bříško v červených šatech. V čem dorazili ostatní?

Sezóna udílení cen je v Americe v plném proudu. Po Zlatých glóbech z minulého týdne a nedělních Critics Choice Awards se v pondělí v losangeleském divadle Peacock uskutečnil 75. ročník Emmy. Šlo o třetí významnou událost během osmi dnů, na které měly celebrity příležitost ukázat, jaký mají vkus a cit pro módu.

ČTĚTE TAKÉ: Udílení televizních cen Emmy 2024 ovládly seriály Boj o moc a Medvěd

Na ceremoniálu se objevila řada hvězd televizních obrazovek včetně Kierana Culkina, který si odnesl sošku za seriál Boj o moc, jenž ovládl celý večer. Jak na podobných akcích bývá zvykem, mezi obleky hostů dominovala černá a červená barva. Tu vynesla například herečka Katherine Heiglová. Podle webu Page Six v rudých šatech značky Reem Acra a účesu ve stylu Marilyn Monroe přímo zářila.

Červenou zvolila i partnerka hvězdy Stmívaní Roberta Pattinsona Suki Waterhouse, což ocenili redaktoři magazínu Vogue. Britské herečce se podařilo na sebe strhnout pozornost většiny přítomných. Ve výrazné barvě neváhala odhalit své těhotenské bříško. Oblékla róbu Valentino Haute Couture se strategicky umístěnými průstřihy na bocích a velkou červenou mašlí pod bříškem.

V černé dorazili manželé Kourtney Kardashianová a bubeník kapely Blink 182 Travis Barker. Pár byl sladěný, partneři měli černý smoking a černé sluneční brýle. Na eleganci a decentnost vsadila i hvězda Marvelu Tom Hiddleston. Představitel Lokiho oblékl Givenchyho.

Zájem vzbudila také britská herečka Juno Temple, která se na červeném koberci ukázala v modelu od návrhářky Very Wangové doplněném o červenou třpytivou kabelku ve tvaru srdce. Šaty měly černou upnutou sukni a průsvitný korzet zdobený kamínky. A právě průsvitný korzet byl problém, protože bylo vidět, že herečce šaty nesedí přes hrudník.

Zaujmout se podařilo také herečce a hvězdě sociálních sítí Emmě Brooksové. Vynesla róbu od vietnamské návrhářky Do Long. Šaty jsou inspirované slavnou sochou Venuše Mélské.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na Zlatých glóbech dominoval Oppenheimer. Bodovali i Chudáčci, kteří porazili Barbie

Tagy:
móda Los Angeles Emmy ceny Emmy Jessica Chastain outfit Travis Barker Jessica Chastainová Cena Emmy červený koberec Valentino Givenchy Katherine Heiglová Kourtney Kardashian Joan Collins Natasha Lyonne Vera Wang Jenna Ortega Tom Hiddleston Jenna Ortega Suki Waterhouse Issa Rae Emmy 2024 Juno Temple