Modelka Kopřivová intimně o porodu: Plánovala jsem to jinak, trval čtyři dny

Modelka Veronika Kopřivová se stala maminkou. Dcera Ella, kterou má se svým přítelem Miroslavem, přišla na svět o něco dříve, a to ve 36. týdnu. Radostné zprávě ale předcházelo pořádné drama.

„Hezky jsem si to naplánovala, ale realita byla úplně jiná,“ uvedla k porodu modelka Veronika Kopřivová, která se o intimní zážitek podělila na sociální síti Instagram. Dcera přišla na svět nečekaně dříve, čemuž ale předcházela trnitá cesta.

Plodová voda modelce praskla ve spánku z neděle na pondělí. „Bylo mi skvěle, jako by se nic nestalo,“ popsala první chvíle Kopřivová. S přítelem Miroslavem Dubovickým na poslední chvíli balili tašku do porodnice a zařizovali poslední nezbytnosti.

„Umyla jsem si vlasy, cpala se jídlem a dala jsem vyprat dvě pračky s oblečením pro malou. Vše ještě leželo v taškách s cedulkami,“ přiznala. V pondělí odpoledne pak dojeli do porodnice. „Čekání bylo náročné,“ sdělila.

Čas si proto krátila prací a také zábavou. „Hráli jsme hry, byla sranda. Mimochodem, vyhrála jsem,“ uvádí Kopřivová. A stále bylo na programu i čekání… „No a pak to bylo docela rychlé,“ uvedla Kopřivová.

Dcera dostala jméno Ella

„Nešlo to tak, jak jsem si přála, ale věřím, že vše dopadlo, jak mělo. Nejlépe pro nás obě. Ale o tom třeba jindy, potřebuji ještě čas,“ přiznala modelka. Její fanoušci proto spekulují, zda se nejednalo o císařský řez.

„Ve čtvrtek se nám změnil život. Miluji a děkuji,“ uvedla emotivně. Dcera dostala jméno Ella. Narodila se přesně ve 36. týdnu. Novopečená maminka rodila v Ústavu pro péči o matku a dítě, porodnici v Praze 4 – Podolí.

A s radostnou novinkou se na sociální síti podělil i přítel Veroniky Míra. „Je to nepopsatelný zážitek. Myslím, že každý chlap by měl být u porodu, protože právě tam zjistí, jak moc statečné ženské jsou a co všechno jsou ochotné udělat pro svou lásku k dětem. Pro mě je Verunka ještě výjimečnější, než byla, a jsem velmi hrdý na to, jak to zvládla. Děkuji Ti, že jsme rodina,“ napsal na Instagramu.

Tagy: