Začátek těhotenství byl pekelný, prozradila Veronika Kopřivová. Přítel byl oporou

 Expřítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová s přítelem Miroslavem Dubovickým

Expřítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová je v šestém měsíci těhotenství. Svěřila se, že jeho začátky byly opravdu těžké. S přítelem Mirkem Dubovickým také prozradili, jestli bylo miminko plánované a jestli bude svatba.

„Plánované to bylo, miminko jsme řešili, ale nečekali jsme, že to bude až takhle rychlé. Protože ono to v podstatě napoprvé vyšlo,“ prozradila s úsměvem nastávající maminka. „Já jsem to čekal,“ vložil se do toho její přítel Mirek.

„Když se to povede napoprvé, tak je to radostná zpráva, ale málokomu to vyjde,“ pokračoval Dubovický. Veronika dodala, že s tím opravdu takhle rychle nepočítala, ale jsou za to s přítelem samozřejmě šťastní.

Usměvavá Kopřivová na sebe prozradila, že v prvních měsících těhotenství jí do smíchu moc nebylo. Mirek jí byl naštěstí velkou oporou. „Já jsem opravdu od nějakého pátého, šestého týdne nemohla ani vstát z postele, byla jsem hrozně unavená, bylo mi špatně a zvracela jsem. Bylo to pekelné, pracovat jsem nemohla, jídlo jsem nemohla ani cítit, takže si Mirek pěkně odnesl moje podrážděné nálady,“ popsala Veronika.

A že to měl její přítel opravdu těžké. „Nesměl moc mluvit, nesměl na mě sahat, ráno nesměl vydávat žádné zvuky a nic po mně chtít, takže ten začátek měl krušný,“ pokračovala ve výkladu všeho, co ji trápilo. Po třetím měsíci se ale Veronice ulevilo a svěřila se, že teď jí je naprosto skvěle.

Jestli to bude holčička, nebo chlapeček, pár zatím neprozradil a stejně tak ani jméno. To totiž nemají ani vybrané. Co ale ví určitě, je, že miminko čekají jen jedno. Mirek by byl přitom rád za víc dětí najednou, sám je totiž z jednovaječných dvojčat.

„Mirek si to přál hodně, já si to přála trošku. Ale asi bychom byli skoro radši, kdybychom měli dvojčata, protože když vidím, jaký mají vztah s bratrem, tak je to strašně hezké. I přes to, že je to ze začátku pro tu mámu náročné, ale pak se ty děti vyhrají,“ rozpovídala se Veronika.

Jak modelka řeší kila navíc a proběhla už žádost o ruku?

Bývalá modelka má v šestém měsíci těhotenství nahoře zatím jen čtyři kila a hlavu si tak se zdravou stravou vůbec neláme. „Já už bych o sobě neřekla, že jsem modelka. Já už několik let podnikám, ale věnuji se i Instagramu, kde chce člověk na fotkách vypadat hezky,“ přiznala Kopřivová.

„Teď v těhotenství to ale vůbec neřeším a doufám, že to po porodu všechno odejde, a vrátím se zase do svého režimu, že to půjde a že se mi postava vrátí, když teď přiberu,“ plánuje si nastávající maminka.

Obavy z porodu se prý ještě nedostavily, protože věří lékařskému dohledu. „Mám to v hlavě nastavené tak, že věřím, že to bude všechno v pořádku, a že to všechno zvládnu,“ dodala Veronika, která u porodu bude mít i svého partnera.

„Podle mě je to zážitek, který by si měl každý táta zažít. Myslím si, že ten moment je opravdu silný pro všechny tři,“ vysvětlil Mirek, který se nemůže dočkat, až budou s Veronikou rodina. Nabízí se tedy otázka, jestli se plánuje i svatba.

„Přijde mi škoda to nějakým způsobem obejít a dělat v této době něco narychlo. My si to chceme užít a mám to v plánu, to je jasné,“ řekl Dubovický s úsměvem. Žádost o ruku ale zatím neproběhla. „On si mě zakroužkoval jinak,“ smála se Veronika.

Tagy: