Kuchařová oslavila narozeniny i zásnuby. Svěrák promluvil o těžkém začátku roku

Modelka Taťána Kuchařová a herec Zdeněk Svěrák vyrazili do společnosti. Oba redakce Showtimu zastihla a vyzpovídala, jak se mají. Oba doufají, že rok 2023 pro ně bude o něco šťastnější než ten předchozí.

Šestaosmdesátiletý herec Zdeněk Svěrák neměl úplně šťastný začátek roku, zradilo ho totiž zdraví. „Dohrál jsem divadlo a organismus zjistil, že může stonat, tak jsem dostal zánět průdušek,“ svěřil se v rozhovoru pro Showtime.

Nemoc ale zvládl vyléčit doma. „Jsem očkován proti všemu. Už zase hrajeme, tak je to dobrý,“ pochvaloval si a pomalu se pouští do práce. „Budeme hrát v Krkonoších Dobytí severního pólu s Ondřejem Vetchým,“ sdělil.

Čerstvá pětatřicátnice si užila oslavy narozenin i konce roku v rodinném kruhu. „Bylo to bujaré, hezké, slavila jsem pětatřicítku na etapy – s přáteli v Praze a s rodinou doma. Moje nejmladší sestřička se zasnoubila, už je to venku, můžu to říct, užívala jsem si miminka, jsem tetička, máme devítiměsíční miminko, užila jsem si domov, chalupy,“ prozradila Kuchařová.

Věří, že letošní rok bude lepší. Modelka se začétkem nového roku dočkala i nového účtu na sociálních sítích, který nese opět její dívčí jméno. Hned se na něm pochlubila první důležitou prací. „Tři dny zpátky jsem točila novou kampaň spodního prádla, to víte, po Vánocích fotit spoďáry, to se mi chtělo… Ještě, že jsou ty retuše,“ vtipkovala. Pochvaluje si tak, že má dostatek práce.

Tagy: