Modelka Simona Krainová truchlí: Zemřel jí otec. Promluvila také o veřejném sporu se sestrou

Modelka Simona Krainová řeší svár v rodině. Podle informací webu Blesk.cz má být rozhádaná se svou starší sestrou Yvonou Maléřovou. Zároveň si prochází smutným obdobím poté, co jí zemřel otec. Podle webu Expres se má spor sester týkat právě úmrtí v rodině. To však Krainová odmítá.

Vztah obou sester má být napjatý již delší dobu. Naposledy byly společně viděny v říjnu na křtu kalendáře Krainové. Od té doby měl ale vztah sourozenců ochladnout. Podle webu Expres za tím stojí smrt jejich otce.

ČTETE TAKÉ: Za Slováčkovou exmanželkou létal i „komisař Schimanski“. Byla mu oporou v těžkých chvílích

Krainová totiž měla údajně v té době odletět do Dominikánské republiky a zařizování veškerých náležitostí nechat na starší sestře. To ale modelka a moderátorka odmítla.

„Je pochopitelné, že jsem veřejně nechtěla mluvit o tom, že mi zemřel otec. Jsou to rodinné a soukromé věci, ale s mojí sestrou a naším nějakým sporem to nemá nic společného,“ uvedla Krainová pro Blesk.

K důvodům jejich údajného sporu se odmítla vyjádřit. I z veřejné komunikace obou sester je však jasné, že jejich vztah není ideální. Například nedávno se Krainová nelichotivě vyjádřila ke vzhledu její sestry. Vše začal jeden nenávistný komentář, ve kterém se pisatelka opřela do věku a vzhledu Krainové.

„Zato ta její sestra je o pět let starší než Simona, ale vypadá fantasticky, žádné botoxy, ale zdravý styl a přirozenost,“ napsala anonymní uživatelka. To si však modelka nenechala líbit.

Tak pro upřesnění – moje sestra před pár lety absolvovala u nás na klinice invazivní zákrok jménem facelift obličeje, takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře. Na botox k nám chodí taky pravidelně už řadu let. Mimo jiné ošetření. Doufám, že vás to nijak nezklamalo. I tak může vypadat přirozenost,“ odpověděla Krainová.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Spor mezi Kuchařovou a Brzobohatým graduje. Skladatel je přesvědčený, že ho chtěla zničit

Tagy:
rodina společnost vztah Dominikánská republika celebrity Simona Krainová smrt a umírání společenská rubrika Yvona Maléřová Yvona Krainová