Romantika na jachtě: Ralf Schumacher už svého přítele neskrývá. Jeho bývalá manželka zuří

Bývalý závodník Formule 1 Ralf Schumacher už nechce nadále skrývat svou lásku. Poté, co v červenci přiznal, že je gay, vyrazil se svým partnerem Étiennem na luxusní jachtu do St. Tropez. Dvojice si užívala nejen slunečné dny, ale také vzájemné dotyky. A to i k nelibosti Schumacherovy bývalé manželky, která se o coming-outu svého manžela vyjádřila jako o „ráně do srdce“, informoval deník Der Spiegel.

Během plavby byli Schumacher a jeho francouzský partner Étienne, který pro něj pracuje jako generální manažer, zachyceni při několika něžných momentech, kdy se drželi za ruce, objímali a líbali. Jejich vztah podle agentury Reuters trvá už dva roky.

ČTĚTE TAKÉ: Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera. Gang hrozil zveřejněním citlivé fotografie

Přesto Ralf šel s pravdou ven až letos v červenci, kdy na sociální síti Instagram sdílel fotografii, na které stojí se svým přítelem na lodi a společně v objetí pozorují západ slunce. „Nejkrásnější věc v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, se kterým můžete sdílet vše,“ napsal k fotografii.

Tento coming-out vyvolal nejen podporu fanoušků, ale také bouřlivé reakce v rodinném kruhu. Ralfova bývalá manželka Cora Schumacherová, se kterou má syna Davida, v rozhovoru pro deník Der Spiegel uvedla, že poté, co byla zpráva o orientaci jejího bývalého manžela zveřejněna, byla to pro ni „rána do srdce“. Cora řekla, že se cítí zrazena, protože jí Ralf o svých pocitech nikdy neřekl, a to i přesto, že měla o jeho orientaci podezření už během jeho kariéry ve Formuli 1. Nikdy se jí prý ale nedostalo jasné odpovědi, a dokonce byla obviněna z toho, že si vše jen představuje.

Napětí mezi bývalými manžely ještě eskalovalo, když Ralf na sociálních sítích zveřejnil soukromé zprávy z minulého roku, ve kterých Cora blahopřála Étiennovi k manželství s Ralfem: „Gratuluji,“ psala Cora. „K čemu?“ ptal se nechápavě Francouz. „Slyšela jsem, že jste se vzali, protože oba nosíte prsteny na pravé ruce,“ vysvětlovala bývalá manželka pilota F1. „Ale ve Francii se to nosí na levé ruce. U srdce. Takže...“ reagoval Schumacherův partner. „Ralf je Němec. Tak jako tak, jsem za vás šťastná,“ napsala.

Sdílení konverzace označila Cora za „patetické“. „Jak ubohý musí být člověk, aby nelegálně publikoval soukromé zprávy z WhatsAppu,“ shazovala svého bývalého manžela. Dodala, že se ve zveřejněných zprávách pouze snažila zjistit, o jaký vztah se mezi ním a Étiennem, kterého jí Schumacher představil jako svého asistenta, jedná, informoval deník Daily Mail.

Cora také prozradila, že se už téměř vůbec nestýká se svým synem Davidem. „Dodnes mě bolí, že se mi moje dítě po rozvodu tak odcizilo. Nevím proč,“ řekla Cora dříve Bildu. David si je naopak blízký se svým otcem a jde i v jeho šlépějích –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ stal se z něj automobilový závodník. O jejich výborném vztahu svědčí i komentář, který v červenci napsal pod otcovu fotku: „Jsem velmi rád, že jsi konečně našel někoho, s kým se opravdu cítíš pohodlně a bezpečně. Stoprocentně za tebou stojím, tati.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozvod roku. Jennifer Lopezová končí s Affleckem, učinila finální krok ze společného života

Tagy: