Moderátorka Eva Perkausová se tajně vdala. Šťastnou novinu oznámila v přímém přenosu

Eva Perkausová moderuje Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS.

Eva Perkausová se vdala

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová překvapila diváky nedělních zpráv. Během vysílání totiž oznámila nečekanou novinku. Během dovolené na Mauriciu se totiž tajně vdala.

První překvapení přišlo už na začátku Hlavních zpráv, kdy se známá moderátorka představila pod novým jménem Eva Hecko Perkausová. „Ano, jsem vdaná,“ potvrdila poté Perkausová zprávu své kolegyni a moderátorce pořadu Showtime Laďce Něrgešové. „Eva do toho praštila,“ okomentovala Něrgešová s tím, že více informací k tajnému sňatku Perkausové a Ivana Hecka si diváci CNN Prima NEWS mohou poslechnout v pořadu Showtime, který staruje v neděli v 19:59.

S Ivanem Heckem se Perkausová zasnoubila loni v dubnu. Zprávy o svatbě pak snoubenci tajili až do poslední chvíle. Šťastnou novinku moderátorka sdělila až v průběhu nedělního vysílání.

Podle informací redakce Showtime se tajná veselka odehrála na exotickém Mauriciu 12. ledna. Jen několik dní poté, co zamilovaný pár oslavil své páté výročí. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ svěřila se Perkausová.

Svatbu v zahraničí přitom partneři plánovali už delší dobu. „Svatba na Mauriciu byla podle mých představ v tom smyslu, že jsem chtěla mít svatbu v exotice. Splnil se mi sen,“ řekla.

Tagy: