Elegantní Kate opět zářila. Kostým doplnila extravagantními náušnicemi, jejich cena překvapí

Kate je ve Velké Británii bezpochyby považována za módní ikonu. Ráda nosí dražší modely, občas ale sáhne i po konfekčním oblečení. Při poslední oficiální události v Londýně překvapila extravagantními náušnicemi. Jejich cena je taková, že si ručně vyráběný šperk mohou dovolit i běžné Britky, informuje web Express.

Kate na páteční akci v Londýně opět zářila. Zatímco si jednačtyřicetiletá manželka prince Williama oblékla červený kostým od Alexandra McQueena, který patří k dražším britským návrhářům, outfit dokonale „vyvážila“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tajemství Dianiných dopisů odhaleno. Najevo vyšly i detaily bouřlivého rozchodu s Karlem

Svou úchvatnou róbu totiž doplnila o extravagantní náušnice. Jak uvádí web Express, šlo o „Florence earrings“ od značky Chalk. Výrazné náušnice se na webu prodávají za 70 liber, tedy asi za 1 855 korun.

Výrobce uvádí, že jde o nadčasovou kolekci. Designéři zde poukazují na geometrické prvky. Web dále připomíná, že tyto náušnice měla na sobě Kate i při odhalení památníku Windrush Memorial na nádraží Waterloo v loňském roce.

„Vyrobeny jsou ze zlata, světlého korálového akrylu, zasazené jsou do ořechu. Vše spojují stříbrné upevňovací prvky,“ dodávají návrháři. Podle expertů se tímto gestem Kate může přiblížit mnoha ženám britské společnosti.

Tagy: