Hvězda Slunečné Burešová konečně ukázala nového muže. Na výtku reagovala ostrými slovy

Eva Burešová si vztah s Přemkem Forejtem bedlivě střeží

Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová na svém Instagramu zveřejnila první fotku svého syna s partnerem Přemkem Forejtem. Dříve se herečka ke vztahu nechtěla vyjadřovat, dokud si nebude jistá, že vydrží. Forejt, jak se zdá, v tomto ohledu obstál, a tak mohla Burešová i svým fanouškům ukázat momentku z jejich společného života.

„Mé oblíbené místo, moji oblíbení lidé,“ napsala ke zveřejněné fotografii Burešová. A její fanoušci ji okamžitě zasypali milými a podpůrnými komentáři. „Vím, že jste měla nějaké negativní zkušenosti. (...) Přeji Vám vše dobré,“ napsala jedna z uživatelek pod fotku.

Odkazovala tak na dřívější vztahy oblíbené herečky. Burešová se totiž nikdy netajila tím, že nemá v lásce štěstí. S hudebníkem Michaelem Krásným má hvězda Slunečné syna Nathaniela, několik měsíců po jeho narození se však rozešli. V roce 2019 se jejím partnerem stal tanečník Matyáš Adamec, po necelém roce se ale vztah taktéž rozpadl.

Když se proto koncem minulého roku objevily informace, že Burešová randí s šéfkuchařem Přemkem Forejtem, fanoušky opravdu zajímalo, jak se bude jejich románek vyvíjet. Herečka si však své soukromí velmi střeží a oznámila, že vztah medializuje ve chvíli, kdy bude vědět, že vydrží delší dobu.

Nově zveřejněnou fotkou tak dává fanouškům signál, že se s šéfkuchařem ubírá tím nejlepším směrem. Na fotce nejsou vidět obličeje, přesto z ní čiší klid. „Evičko, na fotce jde vidět, že se Nathánek cítí u Přemka hezky a v bezpečí. Což je důležité. Přeji Vám mnoho lásky, zasloužíte si ji,“ napsala další fanynka pod fotku.

Objevil se ale i komentář, který narážel na „řeči a tajnosti“ kolem nového muže Burešové. „Řeči a tajnosti nebyly. Naši nejbližší to věděli. Rozhodnutí kdy to říct veřejnosti by mělo být na nás, a ne to násilně dolovat novináři. Lásku všem,“ odpověděla herečka.

Tagy: