Mrtvé tělo Čecha vylovili z řeky Moravy. Všiml si ho rybář, policie vyšetřuje vraždu

V Holíči na západním Slovensku v Trnavském kraji našli v úterý večer v řece Moravě mrtvé tělo.

Zavražděný Čech v řece

Mrtvé tělo bylo nalezeno v úterý večer v řece Moravě v Holíči na západním Slovensku. Informoval o tom slovenský web noviny.sk s tím, že se mělo jednat o občana České republiky. Případem se zabývá policie, podle předběžných informací šlo o vraždu.

V řece Moravě plavalo nehybné mužské tělo. Všiml si ho rybář, který zalarmoval policii. Vyšetřování naznačuje, že jde o vraždu. Případ vyšetřuje kriminální policie. „Dne 27. srpna v pozdních večerních hodinách byli policisté přivoláni k nálezu sedmapadesátiletého českého občana bez známek života u města Holíč. Policejní hlídka, která byla na místě jako první, si všimla, že muž má zranění na hlavě,“ uvedla policie podle webu noviny.sk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda během taneční zábavy. Svou o 17 let starší milenku místo romantiky Hazdra ubodal nožem

Přivolaný lékař na místě nevyloučil cizí zavinění, a vyšetřovatel proto nařídil provedení pitvy. K vyšetřování případu byl rovněž přizván soudní znalec. „Policie se případem nadále intenzivně zabývá a provádí nezbytné úkony k řádnému objasnění okolností, za nichž k této tragické události došlo,“ dodala policie.

„Vyšetřovatel trnavské krajské kriminální policie zahájil trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy,“ uvedli policisté na Facebooku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Před 40 lety uvěznil Fritzl ve sklepě dceru. Žila bez čerstvého vzduchu, několikrát porodila

Tagy:
policie Slovensko vražda Facebook řeka Morava kriminální policie Trnavský kraj Holíč vyšetřování trestné činnosti