Sexuální násilník na svobodě. Devianta, který měl znásilnit školačku, hledají na Hradecku

Muž donutil žákyni prvního stupně k sexu a hrozil jí zabitím.

Sexuální násilí na školačce

Otřesný případ sexuálního násilí vyšetřuje policie v Hradci Králové. Jeho obětí měla být žákyně prvního stupně základní školy. Muž ji měl donutit k orálnímu sexu. Kdyby mu nevyhověla, hrozil jí údajně zabitím.

Incident se stal v pondělí krátce po osmé hodině ráno u jedné z hradeckých základních škol. K dívce měl přistoupit dospělý muž a zeptat se jí, jestli jde do školy. Když odpověděla, že ano, měl jí nakázat, aby mu dala pusu na jeho přirození. Pokud to neudělá, prý ji zabije. Poté zřejmě na holčičku ejakuloval. Policie po agresorovi intenzivně pátrá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejlepší jsou děti sociálů, radili si pedofilové. Predátor z Tábora hocha zneužil sedmsetkrát

„V současné době prověřujeme nahlášení o obtěžování nezletilé osoby na Hradecku, mělo by se jednat o obtěžování mužem,“ sdělila CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eva Prachařová s tím, že vzhledem k citlivosti věci nebude policie zatím poskytovat žádné informace.

Ředitelé škol ve městě nabádají rodiče, aby doprovázeli své děti až do budov škol. Učitelé během výuky hovoří s žáky o možném nebezpečí a rizicích. „Je třeba děti neustále upozorňovat na to, že s cizími lidmi se vůbec nemají bavit, a kdyby se jim něco nelíbilo, ať nejkratší cestou utečou,“ uvedl soudní psycholog Jan Lašek.

„Ano, o případu jsem slyšela, ale mám jen informace ze školy. Že ji obtěžoval a že máme poučit děti ohledně bezpečnosti, že se nemají bavit s cizími lidmi a že to šetří policie. Mám syna ve třetí třídě, takže jsem ho poučila,“ komentovala věc mladá maminka školáka s tím, že ale nepodléhá zbytečné panice.

Policie případ prověřuje pro podezření ze zločinu znásilnění ve stadiu pokusu, za který v případě prokázání viny hrozí pachateli několikaletý trest.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na Domažlicku zemřelo měsíční miminko, kriminalisté smrt vyšetřují. Promluvila i místní

Tagy: