Brutální vražda v Budějovicích: Muž měl na dráze ubít ženu. Tvrdí, že se zranila při sexu

ilustrační foto

Brutální vražda v Budějovicích

Obzvlášť brutální vraždu vyšetřují kriminalisté v Českých Budějovicích. Třiatřicetiletý muž tam měl k smrti ubít o několik let starší ženu. Policistům pak tvrdil, že oběť utrpěla mnohačetná zranění při sexu.

K vraždě mělo dojít v ruině bývalého drážního domku, který v současnosti slouží jako squat. Muž měl ženu podle informací CNN Prima NEWS nejprve začít bít pěstmi uvnitř budovy. Následně ji vytáhl ven, kde po ní dokonce začal i dupat. Když pak zjistil, že žena nedýchá, zavlekl ji na blízké kolejiště.

Už na první pohled je ale zřejmé, že tamtudy dlouhou dobu žádný vlak neprojel. Oběť měl proto po chvíli čekání odvléct zpět do domku, kde ji svlékl a přivolal záchrannou službu. Té pak sdělil, že si žena přivodila zranění při vášnivém sexu. Podle policistů šlo ale o surový útok.

„Pravděpodobně se celá tato mimořádná událost udála v noci z úterý na středu, kdy muž ve své podstatě velmi brutálně umlátil ženu, která s ním bydlela. Kriminalisté jeho jednání hodnotí jako vraždu. V případě, že by se soud ztotožnil s názorem vyšetřovatelů, hrozil by muži trest odnětí svobody v délce až osmnácti let,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Podle výsledků soudní pitvy žena utrpěla zlomeniny žeber, krvácení do mozku, mnohačetné zhmožděniny i krevní výrony.

Tagy: