Šílená scéna z Domažlicka: Muž zaútočil na seniory v autě. Skákal po kapotě, vykopl sklo

Policie se zabývá agresivním útokem ve Kdyni na Domažlicku. Podle webu Krimi-Plzeň zde měl výtržník ve čtvrtek zaútočit na dvojici seniorů v autě ve chvíli, kdy vyjížděli z parkovacího stání. Místní tvrdí, že jde o známého narkomana a zloděje.

Agresor napadl seniory prý pouze proto, že se chystali vyjet z parkovacího stání, napsal web Krimi-Plzeň. Skákal jim po autě a nohama vyrazil přední sklo, navíc na dvojici křičel vulgární nadávky a vyhrožoval, že je zabije. Podle místních muž užívá drogy a mívá silné záchvaty agresivity.

ČTĚTE TAKÉ: Hazard na plzeňském úseku smrti. Taxikář z videa předjížděl na plné čáře, zachránili ho druzí

Na útočníka upozornili právě samotní obyvatelé Kdyně, kteří mají s tímto agresorem nemálo špatných zkušeností, uvedl web. Jedná se o Milana M., kterému se přezdívá Chomutovák, a je prý velmi nebezpečný.

„Bydlí tady u babičky a dědečka, ty bije a bere jim peníze. Terorizuje i vietnamské prodavače ve večerkách, kde pravidelně krade,“ informoval jeden z obyvatel. „Když ho lidé vidí, bojí se vycházet, nikdo totiž netuší, kdy dostane další záchvat a někoho napadne,“ sdílel obavy místních.

Redakce Krimi-Plzeň předložila videozáznam útoku právníkovi. „Samozřejmě neznám pozadí případu a z videa také není patrné, jak vše dopadlo, tedy jestli došlo, či nedošlo ke zranění lidí ve voze,“ vyjádřil se. „Ale z toho, co vidím, se domnívám, že došlo k naplnění skutkové podstaty trestných činů výtržnictví, poškozování cizí věci a vzhledem k tomu, že napadeným vyhrožuje zabitím, tak i nebezpečné vyhrožování,“ odpověděl na dotaz, jakých trestných činů se útočník dopustil.

Policejní mluvčí webu Krimi-Plzeň potvrdila, že případ v současné době vyšetřují.

Tagy: