Unesli ho z porodnice. Po 42 letech se poprvé potkal se svou biologickou matkou

Jimmy Lippert Thyden

Po letech nalezený syn

Tragický příběh, který po 42 letech skončil happyendem. Po více než čtyřech desítkách let se Jimmy Lippert Thyden setkal se svou matkou. Žena se do té doby domnívala, že její syn zemřel při porodu. Chlapec se přitom stal obětí organizované krádeže kojenců, která se v Chile odehrávala v 80. letech.

„Maminka mě porodila předčasně. Řekli jí, že mám žloutenku a musí mě dát do inkubátoru. A odnesli mě dřív, než si mě mohla pochovat, než mi mohla dát jméno. Vynesli mě ven a pak se vrátili a řekli jí, že jsem zemřel,“ popsal Thyden.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bizarní vůz vyrazil policistům dech. Na místě spolujezdce se vezl býčí kolos s obřími rohy

Podle něj to celé byl plán, jak vydělat peníze na nic netušících zahraničních rodinách, které chtějí adoptovat děti. Zejména na Američanech, kteří netušili, co se děje. Jeho adoptivní rodina ve Spojených státech neměla ponětí, že byl ukraden. „Ani na vteřinu je nenapadlo, že si kupují dítě. Nikdy by to neudělali,“ uvedl Thyden.

Po několika letech pátrání se rozhodl spojit s agenturou, která mu doporučila udělat test DNA. Za několik týdnů se objevila shoda v databázi a Thyden čekal osudný telefonát. „Nevěděla o mně, protože jsem jí byl odebrán při porodu a bylo jí řečeno, že jsem mrtvý. Když prý požádala o mé tělo, řekli jí, že se ho zbavili. A tak mě nikdy nedržela v náručí, nikdy mě neobjala. Ani já ji. A dnes to budu moci poprvé udělat,“ líčil Thyden.

Po několika měsících odcestoval do Chille a konečně mohl obejmout svou biologickou matku. „Když jsem přijel do Chile, připadal jsem si jako ztracený kousek skládačky. Kousek, který byl ztracen 42 let,“ popsal Thyden. Konečně mohl oslavit narozeniny se svou biologickou rodinou. „Ukradli mi 42 let, ale 43 let mi neukradnou,“ řekl Thyden a dodal, že je rád, že má milující rodinu na obou stranách rovníku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Muž se přiznal ke zneužívání dětí

Tagy: