Muž podezřelý z vraždy a rozřezání ženy má být kuchař. Je to můj život, napsal o své profesi

Policisté na Slovensku zadrželi muže, po kterém pátrali v souvislosti s brutální vraždou.

Brutální vražda v Bratislavě

Bratislavští kriminalisté zadrželi v pátek odpoledne podezřelého z brutální vraždy osmačtyřicetileté ženy, jež byla ve čtvrtek nalezena bez známek života. Její tělo mělo být rozřezané a orgány vedle něj ležely ve kbelíku, na zemi se dokonce nacházelo srdce. Podle informací TV JOJ jde s největší pravděpodobností o údajného partnera zesnulé, Jozefa H., web tvnoviny.sk o něm napsal, že je kuchař. Bratislavská policie zahájila trestní stíhání pro zločin vraždy.

„Policisté bratislavské krajské kriminální policie intenzivně vyšetřují závažný trestný čin, který se odehrál v jednom z bytů ve druhém bratislavském okrese. V této souvislosti vyšetřovatel odboru kriminální policie Krajského ředitelství policie v Bratislavě zahájil trestní stíhání pro zločin vraždy,“ informovali kriminalisté na Facebooku v pátek krátce po třinácté hodině.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily zásahu na filozofické fakultě. Uniklý dokument popisuje 267 minut policejní operace

„Díky důsledné operativní a pátrací činnosti zadrželi policisté během dnešního odpoledne osobu důvodně podezřelou z předmětného trestného činu,“ napsali dále policisté s tím, že v současné době jsou s touto osobou prováděny nezbytné procesní úkony.

Poté, co policie našla v bytě v Prievozskej ulici v Bratislavě mrtvou osmačtyřicetiletou ženu, pátrala po nezvěstném Jozefu H. Slovenská TV JOJ přinesla zprávu, že tělo bylo rozřezané, přičemž orgány ležely vedle ve kbelíku. Na zemi se mělo dokonce nacházet i vyříznuté ženino srdce. A právě údajný partner Josef H. je podle informací televize zadrženým podezřelým.

Sedmačtyřicetiletý muž je podle webu tvnoviny.sk kuchař. Vystupoval pod přezdívkou Kuchař Jožko. Na svém webu nabízel vaření u někoho doma, ale i na různých akcích. „V oblasti gastronomie se pohybuji už více než 20 let. Proto si dovolím tvrdit, že vaření není moje práce, ale můj život,“ cituje slova Hanuska portál.

Podle výpovědí sousedů se žena jmenovala Patrícia. Všichni o ní hovořili jako o milé a vždy ochotné pomoci. Měla prý ale sklony k alkoholismu. Její partner byl údajně často agresivní, zesnulé navíc také vyhrožoval.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obětí vraždy v Hradci je 14letý chlapec. Obviněný ho podle policie ubodal kuchyňským nožem

Tagy: