Muž v Teplicích vtrhl do banky a odnesl si desítky tisíc. Policie žádá o pomoc svědky

Muž v Teplicích přepadl banku. Policie nyní žádá o pomoc svědky.

Přepadená banka

Neznámý lupič ve středu 27. října přepadl banku v severočeských Teplicích. Z místa si podle informací CNN Prima NEWS odnesl desítky tisíc korun. Policii stále uniká, nepoznáte ho?

Na záběrech byl zachycen muž ve věku zhruba 30 až 35 let, který podle policistů banku v hypermarketu v Teplicích přepadl. Lupič vstoupil do pobočky banky po 11. hodině. Na jednu z pracovnic měl podle informací CNN Prima NEWS vytáhnout zbraň.

„Policisté ihned vyjeli na místo a začali pátrat po pachateli, který z místa činu utekl,“ sdělil mluvčí policie Daniel Vítek. Oslovení svědci redakci sdělili, že nic z akce lupiče nebylo vidět. Zpozorněli až ve chvíli, kdy do hypermarketu vtrhla zásahovka. „Zloděj v klidu přišel a zase odešel. Asi měl dluhy nebo potřeboval peníze na drogy,“ polemizovali.

Banka po přepadení zůstala po zbytek dne zavřená, detektivové na místě vyslýchali svědky. „Zaměstnanci České spořitelny v Teplicích jsou po zdravotní stránce v pořádku. V současné chvíli zajišťujeme odbornou pomoc psychologa,“ sdělil mluvčí České spořitelny Filip Hrubý.

Následně popsal co měl lupič na sobě. „Muž byl vysoký zhruba 175 centimetrů, na sobě měl modré rifle, bundu do pasu, na hlavě tmavou čepici a obličej si maskoval šálou,“ přiblížil. Policisté nyní žádají o pomoc svědky.

„Lidi, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v okolí místa činu nebo muže na fotografiích poznají, žádáme, aby kontaktovali linku 158,“ dodal Vítek. Ozvat se můžete i redakci Krimi zpráv na adrese zpravy@iprima.cz.

Tagy: