Blíží se premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody. Kdo ztvární kultovní postavy?

Muzikál Slunce, seno, jahody už brzy uvidí i diváci

V Hudebním divadle Karlín probíhají poslední zkoušky, dolaďují se detaily a herci jsou téměř připraveni předvést muzikál Slunce, seno, jahody v plné parádě. Slavnostní premiéra se bude konat 16. června a nervozita pochopitelně stoupá.

„Nervozita stoupá, protože stoupá obrovský respekt, který mám vůči všem lidem, kteří do toho dali energii, je to opravdu velký kolos. Za tím vším tak nějak stojím já,“ popsal Brzobohatý s tím, že respekt má převážně vůči divákům. Jsou totiž nejdůležitějším elementem, který rozhodne, jestli se bude muzikál hrát dlouho, nebo ne.

Přímo na prknech se pak objeví mimo jiné stand-up komička Iva Pazderková, která ztvární hlavní postavu Škopkovou. „Hrozně moc chci divákům předat to, co celé ty roky na filmu miluju, a to je to nejtěžší,“ svěřila se.

Herec Martin Písařík pak ztvárnil roli filmového Šimona. „Bál jsem se, protože je to nezábavná a nezajímavá role. Přinese do děje problém a všichni ostatní to řeší a jsou zajímaví, on je ale takový jouda, ňouma,“ řekl. Hledá proto momenty, kde se může realizovat.

Společně s Pazderkovou bude nezapomenutelnou roli Heleny Růžičkové ztvárňovat i herečka a moderátorka Adéla Gondíková. A diváci se prý mohou těšit na speciální kostým. „Udělali jsme kompromis, protože Škopková je fortelná, to znamená, že potřebuje velké plíce, a to je taková malá nápověda,“ poodhalila Pazderková.

Tagy: