Exkluzivní předprodej pro diváky CNN Prima NEWS: Získejte vstupenky na koncert s Deppem

Johnny Depp

Johnny Depp v červenci vystoupí v Praze

Diváci CNN Prima NEWS mají exkluzivní možnost koupit si v předprodeji lístek na koncert, na kterém vystoupí i americký herec Johnny Depp. Ten se společně se svým kamarádem hudebníkem Jeffem Beckem předvede před českými fanoušky 11. července v Praze.

Oficiální předprodej vstupenek na koncert v pražském Foru Karlín začne až v pondělí 13. června v 10:00. Pro diváky a čtenáře CNN Prima NEWS jsme ale spustili exkluzivní předprodej.

Vstupenku na koncert Johnnyho Deppa v Praze najdete zde.

Hollywoodská star se do republiky vrátí po necelém roce, kdy byla hostem Karlovarského filmového festivalu. Česko si Depp podle svých slov zamiloval.

Slavný herec se v poslední době v médiích objevoval zejména kvůli soudnímu sporu se svou bývalou ženou, herečkou Amber Heardovou. Porota nakonec rozhodla v Deppův prospěch. Platit odškodné nakonec budou oba, Heardová však mnohem větší částku.

Přesto „pirát z Karibiku“ nesmutní a raduje se ze začátku nové kapitoly svého života. Herečku naopak provází zklamání, rozsudek přisuzuje vlivu svého exmanžela a práci jeho právníků.

„Před šesti lety se navždy změnil můj život, život mých dětí, život mých nejbližších a také život lidí, kteří mě po mnoho a mnoho let podporovali a milovali. To vše v jediném okamžiku. Prostřednictvím médií proti mně byla vznesena nepravdivá, velmi závažná trestněprávní obvinění, která vyvolala nekonečný příval nenávistného obsahu,“ napsal na Instagram Depp, který se na vynesení rozsudku osobně nedostavil.

Tagy: