Luděk Staněk o Zrádcích: Myslel jsem, že dokážu lhát lépe. Prozradil i svůj tip na vítěze

Moderátor Luděk Staněk v pořadu Nový den

Luděk Staněk o Zrádcích

Ve čtvrtém dílu oblíbené reality show a detektivní hry Zrádci vypadl moderátor Luděk Staněk. U kulatého stolu ho „potopila“ jeho kolegyně z týmu zrádců Nicole. Myslel jsem si, že dokážu lépe lhát pod tlakem, uznal svá pochybení Staněk v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS. Prozradil, kdo je podle něj horký adept na vítěze. Zrádce můžete sledovat každou neděli večer na Primě. O týden dříve jsou díly dostupné na platformě prima+.

Staněk hru podle svých slov neodstartoval v nejlepší formě. „Než jsem se stačil rozkoukat a zjistit, proti komu stojím, byl jsem venku,“ prohlásil ve vysílání CNN Prima NEWS. Pravidla detektivní hry jsou tvrdá, a pokud člověk nemá předem připravený plán, šance na úspěch je mizivá.

ČTĚTE TAKÉ: Na benefici po povodních vystoupí řada hudebníků. Vůbec jsem neváhal, říká rapper Dang

Účast v soutěži mu odhalila mnohé skryté stránky jeho osobnosti. „Myslel jsem si, že dokážu lépe lhát pod tlakem,“ zmínil. „Bylo to opravdu nepříjemné, jako na základní škole, když s vámi celá třída nemluví, a vy nevíte proč,“ upřesnil Staněk.

Staňkovi dala ve hře nejvíce zabrat zrádkyně Nicole. Ta pro vítězství neváhá udělat cokoliv. Ve druhém dílu dokonce s ledovým klidem přísahala na život svého dědečka, že je věrná. Ten je přitom po smrti. Podle Nicole se však v nebi nad hrou jistě baví. Ostatní soutěžící svým krokem většinou přesvědčila. Výjimkou byla známá lovkyně Míša, která jí od začátku nevěřila. I ona proto musela, stejně jako Luděk Staněk, nedobrovolně opustit hru – jak jinak než pod taktovkou Nicole.

Pro Staňka však takový způsob hry za čárou nebyl. „Jako jedna z mála hraje tvrdě a správně,“ okomentoval. Ostatní soutěžící jdou podle něj po emocích, což nevnímá jako dobrou strategii.

Že ho má Nicole v hledáčku, zjistil Staněk hned u prvního kulatého stolu. Diváci se diví, že se mu nepodařilo ji prokouknout. Stojí za tím podle něj atmosféra při natáčení. „Jste 24 hodin jenom s těmi lidmi v uzavřeném prostoru a mimo hru máte minimální kontakt. Dřív nebo později vám začne trochu hrabat a úplně se vám rozmlží běžné sociální vazby,“ vylíčil Staněk.

Navzdory tomu, že ho poslala domů, vnímá Nicole jako hlavní adeptku na vítězství. Hraje totiž prý na úplně jiné úrovni než většina soutěžících. Ostatní porazí o parník, míní Staněk. „Není tam nic, co by ji mohlo zastavit,“ dodal v pořadu Nový den.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Inkognito rozzářila krásná Miss. Okouzlila Brzobohatého i Prachaře, bude i v dalších dílech

Tagy:
televize CNN Prima NEWS Nový den Luděk Staněk Zrádci umění, kultura, zábava a média