Na vrcholu kopce Klobouk u Děčína našli mrtvého muže. Zemřel na následky střelného poranění

K místu nálezu těla mrtvého muže dorazila vozidla policejních vyšetřovatelů.

Mrtvý muž v lese nad Děčínem

Policie v Děčíně v neděli odpoledne vyjížděla na vrchol kopce Klobouk, kde byl nalezen muž bez známek života. Měl střelné poranění. Mluvčí děčínských policistů v pondělí pro CNN Prima NEWS uvedla, že šlo s nejvyšší pravděpodobností o sebevraždu. Vyšetřovatelé v případu nařídili soudní pitvu.

Tělo muže se nacházelo v těžko přístupném lesním terénu. Vyšetřovatelům vypomáhali dobrovolní hasiči z Horního Žlebu na čtyřkolkách. „Policisté na místě nalezli muže se střelným poraněním, kterému na místě podlehl,“ upřesnila pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

„Na základě provedeného šetření kriminalisté zjistili, že muž na místě spáchal s největší pravděpodobností sebevraždu a v této souvislosti vyloučili cizí zavinění,“ uvedla Kubíčková. Policisté na místě také zajistili střelnou zbraň. „Bude zaslána k dalšímu zkoumání na odborné kriminalistické pracoviště,“ dodala Kubíčková.

ČTĚTE DÁLE: Bizarní nehoda na Semilsku. Cyklistovi skočila do náruče srnka, do nemocnice ho vezl vrtulník

Motiv činu policie blíže nekomentovala. „S ohledem na rodinu a všechny pozůstalé nebudeme k této tragické události poskytovat žádné další informace,“ uvedla policejní mluvčí.

Počet sebevražd v České republice meziročně přibývá. V průměru ukončí svůj život čtyři lidé denně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nová zjištění o Slovákovi v ukrajinském zajetí. Dříve byl odsouzen za brutální vraždu ženy

Tagy: