Horor na Floridě. Zakrvácený aligátor s lidskými ostatky v tlamě se procházel kousek od školy

Aligátor chodil po ulici s lidským tělem v tlamě.

Aligátor se po ulici procházel s lidským tělem v tlamě

Zhruba čtyřmetrový aligátor, který měl v tlamě lidské ostatky, byl spatřen u kanálu v jedné z ulic města Largo na Floridě ve Spojených státech. Podle amerických médií tělo patřilo 41leté Sabrině Peckhamové. Jestli ji aligátor usmrtil, nebo její tělo pouze našel, zatím není jasné.

Nedaleko místa, kudy obvykle chodí děti do školy v Pinellas County, v pátek svědek spatřil obrovského zakrváceného aligátora, který měl v tlamě lidské tělo, informuje Fox News. „Viděl jsem, že má v tlamě tělo, tak jsem začal natáčet,“ řekl JaMarcus Bullard. „Pak jsem běžel za hasičemi a oznámil jsem jim to,“ dodal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lovci přemohli gigantického aligátora. Sedmihodinový boj plaza unavil, pak ho dorazili

Podle webu NBC News byla oběť posléze identifikována jako 41letá Sabrina Peckhamová. Příčina a způsob její smrti se stále vyšetřují. Není totiž jasné, jestli aligátor ženu usmrtil, nebo byla mrtvá již dříve.

Úřad šerifa okresu Pinellas uvedl, že predátor byl nejprve odvezen a následně zabit humánním způsobem. Incident vyšetřuje úřad šerifa i floridská Komise pro zachování ryb a divoké přírody.

Na Floridě žije přes milion aligátorů. Smrtelné útoky jsou ale poměrně vzácné. Podle on-line zvířecí encyklopedie AZ Animals je v USA každý rok hlášeno v průměru šest smrtelných útoků aligátorů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vědci žasnou, krokodýli je ohromili soucitem. Na psa v řece nezaútočili, pomohli mu na břeh

Tagy: